Han fick veta att sonen mobbade. Mitt i natten gör han detta och lägger ut på Facebook.

Alla former av mobbning måste få ett slut. Och det snarast. Alla som någon gång har blivit utsatta för det kan berätta hur det känns och hur mycket det har påverkat dem. Men hur stoppar vi mobbningen? Ja, den här pappan har i alla fall sitt sätt att hantera det. Timothy R Scrobenhorst från Pulaski, Wisconsin, fick reda på att hans son mobbade ett annat barn på skolan. Då agerade han omedelbart…

I ett inlägg på facebook skrev han det här:

”Jag försöker att lära mina barn att inte starta bråk, men om någon startar ett bråk med dem så avslutar de det. Det här är vad som händer när du blir en mobbare! Jag tolererar det inte och i morgon bitti klockan 4:30 ska få min son få reda på vad som händer när man ger sig på personer och mobbar utan någon anledning! Snälla dela det här så vi kan få ett slut på det här beetendet! Om du inte ställer dig upp och visar din ståndpunkt kommer ingenting att förändras och det krävs bara en person för att starta en revolution!”

Tillsammans med den här bilden:

bully 2

Om ni har svårt att läsa skylten som han håller upp: Straffet pappan ger sin son är 50 armhävningar på knogarna, 10 armhävningar med lutning, 2 kilometer löpning, trädgårdsarbete i familjens trädgåtd men viktigast av allt… Han måste be om ursäkt till pojken han mobbat – inför hela klassen.

Vi vet inte hur pojken hanterade den här händelsen eller vad som är det bästa för ditt barn.

Det viktiga är att vi tillsammans står upp mot mobbning och pratar om det när det sker!