Hans första Trisslott och han höll på att kasta den. Men nu ska Glenn Hysén skrapa i TV4. Sicken turgubbe!

Det var första gången han köpte en trisslott. Han höll på att slänga den av misstag innan han skrapat den. Men fru fortuna log mot fotbollslegendaren Glenn Hysén, i dubbel bemärkelse. NU ska han skrapa i tv med en chans att vinna fem miljoner.

För tre månader sedan hoppade Glenn Hysén på bussen för att åka och hälsa på sin flickvän Therese Skoglund i Kungälv. Innan bussturen stannade han på Pressbyrån. Han köpte en banan, en Ramlösa och tidningen GT. Samt två trisslotter. Efter att ha löst korsord och käkat upp bananen slängde han påsen i en papperskorg på bussen.
– Precis när jag skulle gå av kommer jag ju på att jag hade köpt två trisslotter – så jag började gräva där som en tok i papperskorgen och fick letat upp lotterna, säger Glenn Hysén till GT.

När han väntade på sin flickvän på bussstationen skrapade han så till slut lotterna. Den visade tre tv-apparater – vilket innebär att man får åka till TV€ och skrapa i tv. Det insåg dock inte Glenn.
– Jag frågade om det här var något att vara glad för. Det var tre tv-apparater med 60 spänn i varje ruta och de blev änna lite chockade. Själv trodde jag att alla lotter med tre tv-apparater kastades i en stor tombola och att det från de lotterna drogs en som får vara med i tv, säger han.

6 april åker han till TV4 i Stockholm tillsammans med Therese. På tisdagen den 7 april skrapa triss direkt i TV4-studion .
– Tänk om jag inte hade kommit på det här med lotterna efter att jag löste korsordet – då vet jag inte vad som hänt. Om man hårdrar det så hade jag kunnat ha slängt fem miljoner kronor, säger Glenn Hysén.

Foto: Glenn Hysén Twitter