Här besöker Johnny Depp barnsjukhus utklädd till Jack Sparrow, nu hyllas han för fina gesten.

Johnny Depp tog en paus från inspelningarna av nya ”Pirates of the Caribbean”, men han behöll piratkläderna på. Till allas stora förtjusning dök skpdespelaren upp på ett barnsjukhus i australiensiska Brisbane.

Det är riktigt svårt att inte gilla JOhnny Depp när man hör den här historien. Under gårdagen tog stjärnan ledigt från filmande för att förgylla dagen för barnen på ett lokalt barnsjukhus.

På bilderna ser man hur Depp kramar barnen och det går knappast att säga annat än att besöket från idolen var högst uppskattat bland barnen.

Enligt ABC News tog skådisen selfies tillsammans med de unga patienterna. 7-årige Max Benett satt och åt middag med sin mamma Rachel när en svart helikopter landade på sjukhuset.
– Han gick från rum till rum och för att hälsa på alla barn som inte kunde ta sig upp från sängen. Vi väntade utanför ett av rummen och han kom fram till oss och hade ett riktigt fint samtal med Max.
– Det var verkligen vackert. Alla försökte få hon om att skynda i väg, men han fortsatte bara att komma tillbaka.

Bilderna sprids nu över världen via flera av de största internationella medierna, efter att lokala kanaler postat dom i sociala medier.

Johnny Depp alltså, vilken kille!

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.

 

Läs mer om...