Här skrapar fyrabarnsmamman fram storvinsten på Triss – detta ska hon göra för pengarna

4-barnsmamman Emilia från Åseda fick en trisslott i julklapp – nu är hon miljonär.

Se stora lyckan när hon skrapar fram storvinsten.

På julafton fick Emilia från Åseda en trisslott av sin pappa. Den där lilla trisslotten såg inte mycket ut för världen där och då men den visade sig vara värd en förmögenhet.

– Aldrig har jag fått en så värdefull julklapp. Första känslan var ju att det inte kan vara sant. Sedan hamnade jag i någon slags “overklighetsdimma”, berättar Emilia för Svenska spel.

När Emilia skrapat trisslotten stod det nämligen klart att den hade tre klöversymboler, vilket betydde att hon skulle få ta sig till Nyhetsmorgon och skrapa triss i TV.

Väl där kammade hon hem storvinsten.

Detta ska hon göra för pengarna

Emilia valde först att se i hur många år hon ska få pengar. När lotten var skrapad stod det klart att hon kommer få pengar i tio år.

– Du har fortfarande chans att höja det här, säger Jenny Strömstedt i programmet.

Till slut var det dags för Emilia att se hur mycket pengar hon skulle få i månaden och det var en nervös Emilia som valde lott.

På plats vann Åsedabon 15 000 kronor i månaden i 10 år, sammanlagt 1,8 miljoner kronor.

Emilia Triss
Foto: Tv4

När Svenska Spel frågar vad hon ska göra med pengarna, svarar hon:

– Min dotter fyller år idag så får hon bestämma så måste jag väl köpa en häst i födelsedagspresent till henne. Skämt åsido så vill vi rusta upp gården så att vi någon gång i framtiden kan ha lite djur där, berättar Emilia för Svenska Spel och fortsätter:

– Under min barndom har vi alltid åkt skidor i Sälen så det vore riktigt kul att få bjuda med familjen dit och återuppleva fina minnen tillsammans.

Se ögonblicket när Emilias liv förändras för alltid här.