Lejonen räddades från misär på cirkus – titta nu när de återförenas med hjälten 7 år senare

Ett lejon är kanske inte det första djuret du skulle vilja springa fram och krama. Men faktum är att det majestätiska djuret har ett otroligt minne och kan visa väldigt mycket kärlek.

Det här är en historia om två lejon som räddades från en cirkus. Sju år senare återförenas de med sin hjälte – det som händer lämnar inte en enda människa oberörd.

 

En kvinna räddade två små lejonungar från en cirkus. Hon tog hand om dem, gav dem kärlek och blev deras nya mamma. Men när lejon växte upp och blev allt större kunde hon inte längre ta hand om dem och blev tvungen att lämna dem ifrån sig.

Det gick sju år utan att hon träffade sina lejon. Men en dag beslutade sig kvinnan för att besöka härbärget för övergivna cirkusdjur där lejonen nu bor.

Trots att det hade gått närmre ett decennium sedan de stora kattdjuren hade sett sin ”mamma” så var det ingen tvekan om att de kände igen henne och hade saknat henne. Så fort de fick syn på kvinnan sprang de fram till henne, hoppade upp på hennes bröst och slickade henne i ansiktet för att visa sin kärlek.

När man ser den rörande filmen är det svårt att tro att lejon i det vilda faktiskt är köttätande rovdjur. När de träffar sin saknade mamma beter de sig snarare som mysiga sällskapsdjur.

Tittar man på kvinnans ansiktsuttryck så verkar hon vara minst lika glad som lejonen över att äntligen återförenas.

Idag bor lejonen på ett härbärge för övergivna cirkusdjur eftersom de inte skulle överleva i det vilda. Med tanke på all kärlek och glädje kvinnan fick av lejonen så är jag ganska säker på att det inte kommer dröja sju år tills de ses igen.

Titta på den rörande filmen när kvinnan återförenas med lejonen efter sju år.

Dela gärna den här fina berättelsen med dina vänner för att sprida lite kärlek.