Hon tappade plånboken med tusentals kronor i. Nu hyllas främlingens insats!

Josefine Lindén, 36, hade precis kommit hem till Stockholm efter en resa till Gävle. Hon var ganska trött så hon tog en taxi och somnade direkt när hon kom hem – ovetande om vad som hade hänt. Hon hade ingen aning om att hon hade tappat sin plånbok med flera tusen kronor i.

Morgonen därpå var det ett okänt nummer som ringde henne på mobilen. Josefine vaknade men var för trött för att svara. Då fick hon ett sms istället där det stod att taxichauffören Goran, 24, från gårdagskvällen, hade hittat hennes plånbok i taxibilen.
– Jag tänkte: ”Vadå min plånbok?”. Den ligger ju i väskan? Jag har aldrig slarvat bort något i mitt liv. Jag brukar inte ha kontanter på mig men just den här kvällen var jag förberedd inför tatueraren dagen därpå, säger Josefine Lindén till Expressen.

Goran hade hittat plånboken med 4000 kronor i slutet av sitt arbetspass. Han berättar att Josefine blev jätteglad när hon fick höra att han hade hennes plånbok.

Josefine tog första bästa tunnelbanan för att möta upp Goran och fick tillbaka sin plnbok. Hon är enormt tacksam för att Goran hörde av sig till henne.
– Han hade ägnat en stor del av dagen för att få tag på mig. Han var så himla fin, säger Josefine Lidén till Expressen.

Vilken hjälte han är, vi behöver fler människor som Goran!

Det här är Goran. Han ringde mig i morse eftersom han eventuellt hade hittat min plånbok. Jag kollade i väskan och shit,…

Posted by Josefine Lindén on Monday, August 24, 2015

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.