2 huskies överges i park med mystisk lapp, när djurhjälten ser vad det står börjar tårarna att forsa

Man brukar säga att hunden är människans bästa vän. Därför gör det ont när någon överger eller skadar de trogna djuren. Extra ont gör det när det handlar om små oskyldiga valpar.

Det var precis det som hände Husky-valparna Jada och Layla.

Hundparken Woodward Dog Park i Fresno, Kalifornien kryllade av glada hundar som lekte och busade med sina ägare. Men det var en sak som inte stämde: Långt bort från alla andra och helt ensamma satt två rädda hundar. Timmarna gick men någon ägare syntes aldrig till.

Facebook

Ägaren hade lämnat de stackars hundarna med en burk mat, några leksaker och en lapp där ägaren bad om man inte skulle sära på hundarna.

När parkchefen Mona Ahmed fick reda på den tragiska händelsen åkte hon genast till parken. Då hade hundarna varit ensamma i hela tre timmar.

– De hade kunnat hoppa över staketet och blivit påkörda av en bil. Vägen utanför är väldigt trafikerad, berättar Mona till The Dodo.

Facebook

I dag bor hundarna hos en fosterfamilj och får massor av kärlek medan man letar efter ett permanent hem åt de söta flickorna.

Jada och Layla hade tur, men en sak är säker: Vissa människor borde verkligen inte få skaffa djur.

– Det gör mig så arg, allt ägarna hade behövt göra var att be om hjälp, säger Mona.

Jag hoppas innerligt att Jada och Layla snart hittar ett nytt hem och att de får all den kärlek de förtjänar.

Vilka fina små krabater Jada och Layla är! Gilla och dela så att de söta hundarna kan få ett nytt hem – det förtjänar de verkligen!