Ingen hjälpte till att leta efter 5-åringen som drunknade. Nu berörs tusentals av ambulanssköterskans inlägg.

Badstranden var full med folk. Ändå ville ingen hjälpa till att leta till efter den lilla pojken – som sedan hittades drunknad. Det fick ambulanssjuksköterskan Cecilia Eriksson att skriva ett Facebookinlägg, som nu har berörts av tusentals. – Man blir maktlös när ingen ställer upp, säger hon till Metro.

Olyckan skedde förra veckan. Brandmän, ambulanssjuksköterskan Cecilia och en kollega kom till en badlats där en liten pojke hade försvunnit. Tillsammans försökte räddningspersonalen få badgästerna att hjälpa till att hitta pojken.
Cecilia skriver i sitt inlägg vad som hände:
”Brandmännen vädjade till alla vuxna på stranden att ställa sig på rad för att gå ut i vattnet och söka av så långt det gick. Uppskattningsvis var det mellan 100-200 st vuxna där. INGEN, ja läs igen-INGEN ställde upp…VARFÖR??????”.
Pojken hittades senare drunknad.
Nu hoppas Cecilia Eriksson att så många som möjligt läser hennes inlägg och sprider det vidare. Förhoppningsvis kan det leda till att andra barn räddas.
– Jag tycker att inlägget får tala för sig själv, men det är många som har delat det så det är bra att kunna få ut budskapet, säger hon till Metro.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

HUR SKULLE DU GJORT?För några dagar sedan fick jag & min kollega ett jobb från SOS som ingen vill ha.. (Detta är ingen…

Posted by Cecilia Eriksson on den 9 augusti 2015

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.