Mannen drunknar i dammen – då tar ungdomarna upp kameran istället för att hjälpa honom

I en video som har spridits som löpeld kan man se hur 34-årige Jamel Dunn kämpar för sitt liv i en damm. Bakom kameran står nämligen ett gäng ungdomar och filmar. De vägrade hjälpa honom, hånade och skrattade åt honom i stället – och 34-åringen dog där i vattnet. ”Vi kommer inte att hjälpa dig, din idiot”, kan man höra hur en av ungdomarna ropa i videon.

Nu kokar hela nätet över den fruktansvärda tragedin.

På eftermiddagen den 9:e juli i Florida, USA, inträffade den fruktansvärda händelsen som fått hela nätet att koka. 34-årige Jamel Dunn, som gick med käpp på grund av ett funktionshinder, gick ned i en damm efter att ha skiljts från sin flickvän efter ett bråk. Därute i dammen kämpade Jamel för sitt liv, men ungdomar som såg honom vägrade att hjälpa honom. I stället tog de upp kameran, filmade och hånade honom.

Tre dagar senare hittades 34-åringens (på bild här nedanför) kropp i vattnet. Det berättar Daily Mail.

jamel
Youtube

Efter att videon ungdomarna filmat hamnat på nätet och spridits som löpeld larmade en av Jamels familjemedlemmar. Ungdomarna togs till förhören, men väl där var det ingen som visade några känslor över det som hade hänt.

– Han började kämpa och skrika på hjälp, och de skrattade bara, berättar polisen Yvonne Martinez enligt Daily Mail.

Familjen vill att ungdomarna ställs till rätta för sitt fruktansvärda beetende, men det går inte då det inte går att bevisa att något brott har begåtts.

”Vi är mycket ledsna och chockerade båda över hur Mr. Dunn förlorade sitt liv och hur vittnena agerade. Händelsen som fångades på film ger oss inte tillräckligt med bevis för att väcka åtal under Floridas lag – men vi kan vi inte moraliskt rättfärdiga personerna som hörs i filmen eller deras val att inte hjälpa Mr. Dunn”, skriver Floridas åklagarkammare.

I filmen här nedanför kan ni se hur ungdomarna beter sig när 34-åringen kämpar för sitt liv. Vi vill varna för väldigt otäcka bilder.

Att se detta krossar mitt hjärta. Så här får det inte gå till! Dela vidare om du håller med.