Mannen vägrar att låta sonen klippa sig för att frisören är bög. Men hans svar är verkligen briljant.

Mannen vägrade låta sin son klippas av en man som han tyckte såg homosexuell ut. Då kontrade ägaren till frisörsalongen med att sätta upp en skylt mot homofobi.

Russel Hughes, som är öppet homosexuell, har drivit frisörsalongen Russell Paul Hairdressing i Prestatyn, Wales, i 14 år. Han berättar att för en vecka sedan kom en man in med sin son, som var i 10-årsåldern, och undrade om det fanns någon som kunde klippa sonen.

Då bad Russel Hughes en anställd, Richard Evans, att klippa pojken.
”Mannen kom fram till mig och sa: ‘Skämtar du eller, sa du precis att den där killen ska klippa min sons hår’, på detta svarade jag ’ja’”, berättar Russel, enligt Huffington Post.
”Sedan sa han ’okej, jag antar att han är gay och jag vill inte att han ska klippa min son så kan du göra det’, på detta svarade jag nej för att jag är också gay”, säger Russel.

Incidenten fick Russel att sätta upp den här skylten utanför frisörsalongen.

Foto: Instagram.

skylt_wales

Richard Evans chockades av hela händelsen.
”Jag var så chockad. Du förväntar dig inte att bli behandlad så här vid den här åldern och tiden. Jag har jobbat på salongen i sju år och aldrig varit med om något liknande tidigare. Jag tror att Russels skylt kommer göra att sådana människor inte kommer in här igen”, säger Richard Evans, enligt Huffington Post.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.