Mia Skäringer ryter ifrån efter intima anklagelsen mot Stina Wollter – flera kändiskvinnor reagerar

Stina Wollter lade upp ett konstnärligt fotografi på sin kropp, men fick sitt konto på Instagram släckt.

Nu riktar Mia Skäringer stark kritik mot beslutet då andra bilder på nakna kroppar får finnas kvar.

”Kropparna till höger finns det inga bekymmer eller ängslan kring. De ligger kvar.”, skriver Mia Skäringerpå Instagram.

Sociala medier har blivit som bekant en plats där mycket delas, fotografier, tankar och åsikter. Men när ett konto blir släckt kan man tänka sig att det ska krävas en hel del.

På Instagram skriver nu folkkära tv-profilen Mia Skäringer om sin ilska efter att ett fotografi på Stina Wollters Instagram har tagits bort.

Det är heller inte bara fotot, utan även hela kontot som har släckts ner.

Mia Skäringer riktar kritik mot Instagram som istället väljer att behålla andra bilder med nakna kroppar, men Stinas konstnärliga bild har raderats. Bilden som är svartvit visar hennes nakna kropp, där man främst ser mage och ben.

”Stina Wollters konto har nu släkts ner av instagram pga att hon fortsatte lägga upp bilden till vänster som alltså vid ett flertal tillfällen togs bort av instagram. En kropp som badar i ljus och skugga. Kropparna till höger finns det inga bekymmer eller ängslan kring. De ligger kvar.”, skriver Maria Skäringer.

Skäringer drar också parallellen till den populära HBO-serien ”The Handmaid’s tale”, där kvinnor inte har några rättigheter, och bara ska föda barn.

”Snart har vi även en lampskärm på huvudet. Och just det, Viktoria Beckham har nyligen lanserat röda trevliga klänningar. Dela gärna mitt inlägg så mycket ni orkar så får de många konton att släcka ner”, skriver Mia Skäringer Lázár på Instagram.

Kändiskvinnornas stöd till Stina Wollter efter raderade bilden

Mia Skäringer får stöd från många kvinnor i kommentarsfältet.

”Har köpt lampskärm och är beredd. Delar”‚ skriver Eva Röse.

”Det är inte klokt!!! Delar och anmäler självklart! Vi får alla hjälpas åt att skicka nya påtryckningar varje dag till Instagram tills hennes konto är öppnat igen. Fan vad arg man blir. Det tror ju inte att detta är sant! Delar, delar!!’”, skriver Nanne Grönvall.

”Fan va sjukt, jag ringer Facebook och ser om jag kan göra nåt”, skriver Let´s dance profilen Linnea Claesson.

https://www.instagram.com/p/B26SVG9obJM/

Vad tycker ni om detta? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.