Pappan dör i bilkrasch och 2-åriga dottern är livrädd – då överraskar polisen alla med sitt agerande

En familj var med om en hemsk trafikolycka där pappan omkom direkt på platsen. Bilen voltade och hamnade i diket och det var bara den yngsta dottern på två år som klarade sig utan skador.

Dottern var vettskrämd så då gjorde polismannen något som fick hela nätet att sprida berättelsen, enligt Health Sumo.

Året var 2015 i Brighton, Colorado när Carlos och Stephanie var ute och körde bil med hela familjen. De hade tillsammans fyra barn – den yngsta en 2-årig flicka vid namn Sirena.

Pappa Carlos omkom i olyckan

Plötsligt hände det ofattbara då familjen var med om en trafikolycka där bilen voltade ned i diket. Pappan Carlos omkom i tragedin. Resten av familjen skadades allvarligt och fördes till sjukhus, förutom 2-åriga Sirena som var vid medvetande, men otroligt traumatiskt berörd av händelsen. Jag kan inte ens tänka mig hur ensam och förtvivlad hon måste ha känt sig.

Polisen omfamnar 2-åriga flickan

Då agerar polismannen Nick Struck som var på plats i räddningsinsatsen och omfamnar lilla Sirena. Han tar henne en bit i från olycksplatsen medan räddningstjänsten tar hand om Sirenas familj.

Polisen Nick Struck börjar att sjunga för Sirena för att lugna ned henne.

Nick sjunger för henne: ”Kunde ha varit mitt barn”

– Jag har en 2-årig dotter och hon är mitt första barn. Så det är klart, min första tanke var att det kunde ha varit mitt barn, berättade han efteråt för 9NEWS.

– När min dotter ramlar och slår sig brukar jag sjunga Blinka lilla stjärna för henne. Så jag sjöng för den lilla flickan också.

Sprids över hela nätet

Bilden på de två tillsammans togs för fyra år sedan men har börjat spridas på nytt över nätet. Hyllningarna till den här polisen tycks aldrig ta slut. Och tur är väl det.

Nick Struck berättade även efteråt till 9NEWS att sådana här situationer inte är någonting man tränas i när man börjar jobba på räddningstjänsten. Men situationerna är vanliga när det kommer till att ta hand om människor. Här lät han fadersinstinkterna ta över och gör det mest humana man kan göra i situationer som denna.

I dag, fyra år senare, finns ingen information om hur resten av familjen mår efter olyckan.

Titta på videon för att höra Nick Struck prata om händelsen:

Sprid gärna detta vidare för att ösa kärlek över alla poliser där ute som arbetar för att göra oss och våra barn trygga!