Polisen och Davids mamma vill ha din hjälp att sprida detta viktiga budskap

David Holmes var en älskad son och levnadsglad 38-årig man från Norfolk, England.

Ända tills den hemska olyckan för 3 år sedan när David miste livet.

Efter detta tog Davids mamma Brenda det drastiska beslutet att offentliggöra filmen från hans hjälmkamera, trots att David dog och att han körde över hastighetsgränsen. Filmen nedan är producerad av polisen, med fullt stöd av mamma Brenda och inkluderar förutom den hemska kraschen också en intervju med Brenda.

Davids mamma Brenda är en pensionerad sjuksköterska och vill få folk att tänka mer på trafiksäkerhet och att hålla hastighetsgränserna.

– Jag vill vara involverad i den här kampanjen för att jag känner att det kan komma ut någonting positivt ur det. Om vi kan förhindra en enda olycka, om vi kan få en familj att slippa gå igenom det vi har gått igenom, så har Davids död varit förgäves, säger Brenda.

– Jag vet att han körde fort den dagen, han älskade hastigheter men han älskade också livet. Det här har inte varit enkelt men jag hoppas att någon tjänar på den här varningen: att folk saktar ner farten och tänker på att hålla utkik efter motorcyklar. Jag är ingen perfekt förare, jag har gjort dumma saker, men jag har haft tur som kommitundan. David hade inte tur och föraren av den andra bilen hade inte tur.

Nu tycker jag att vi hjälper Polisen och Brenda att sprida detta viktiga budskap.

Varning: Innehållet i filmen är starkt, om du inte vill se kraschen så händer den strax efter 2 minuter och 50 sekunder.