Så minns vännerna Adam Alsing – här är deras kärleksfulla hyllningar: ” Vill inte förstå att du är borta”

Adam Alsing har medverkat i många olika tv- och radiosammanhang efter att ha blivit ett välkänt ansikte i rutan i början på 1990-talet på TV4. 

Han har också lett program i TV3 och Kanal 5, men under de senaste åren blev han för många en trygg och älskad röst i radion.

Nu hyllar vännerna Adam Alsing.

Adam Alsing var en av landets mest populära och folkkära programledare i tv såväl som radio.

Det var under onsdagskvällen som chockbeskedet kom.

Adam Alsing har gått bort i corona – 51 år gammal.

Kvar lämnar han efter sig sin fru och deras två söner, men också vänner som sörjer en kär väns bortgång.

”Nej. Nej.Fel. Fel. Alltid stora famnen. Skulle varit hos dig på ditt jobb men tackade nej, saker kom ivägen. Nu kommer jag ångra det förevigt. Men jag har dagar kvar att ångra mig på. Timmar att vara och leva. Jag ska göra det mer nu. För dig. För dina tog slut. Fan. Nej. Fel. Tankar till din familj och närmsta. Beklagar”, skriver artisten Linda Bengtzing på Instagram.

”Så ledsen jag blir att höra om Adam Alsings bortgång. Vi har träffats mycket i jobbet genom åren i allt från TV-sammanhang till radiointervjuer och olika event. Han hade ett stort och varmt hjärta och alltid ett vänligt ord till övers. Jag kommer sakna dig Adam, jag och många till”, skriver artisten Magnus Carlsson.

”Det får inte vara sant…”, skriver Marie Serneholt på Instagram.

”Verkligheten kryper alltför nära inpå. Adam Alsing. Du kommer vara saknad. #fuckcorona alla mina tankar går till familjen”, skriver artisten Lena Philipsson på Instagram.

”Så fruktansvärt sorgligt. En av de allra varmaste människorna i mediebranschen. Massa kärlek till dig Adam och dina anhöriga”, skriver Let’s dance profilen Tobias Karlsson på Instagram.

Agneta Sjödins hyllning till vännen

Under 90-talet arbetade folkkära programledaren Agneta Sjödin med Adam.

Hon minns en kär och underbar vän.

” Känns helt overkligt och ofattbart! Har svårt att ta in att det är sant! 💔 Mina tankar går till din fina familj Adam! De måste sakna dig fruktansvärt!! Känns orättvist och fel på så många sätt!! Tack för att du var en klippa vid min sida när jag tog mina första stapplande steg in i tv-världen! Kommer alltid att minnas dig som den snälla, schysta, varma, närvarande, inkännande, omtänksamma, glada, smarta, allmänbildade, kvicka, roliga och kärleksfulla människa du var. Du kommer att vara sååå saknad!!”, skriver hon på sin Instagram.

”Sänder all min kärlek”

Även Sanna Nielsen skickar en tanke till Adam Alsing.

”Det är så många som förlorar sina nära och kära nu och många som kämpar..jag har inte riktigt orden, men jag känner med hela mitt hjärt. I kväll fick vi dessutom veta att Adam Alsing gått bort och det går inte att ta in. Jag tänder mina ljus och sänder all min kärlek”, skriver hon på Instagram.

Markoolio som Adam spelade in svenska ”Top gear” tillsammans med har också skickat ut en fin hyllning till vännen.

Även kändisar som Anders Bagge, Jenny Alversjö, Malin Berghagen, Andreas Lundstedt och Jill Johnson har alla lagt upp kärleksfulla hyllningar till Adam Alsing.

Vi skänker en tanke till din familj Adam och dig, men också alla där ute som förlorat någon till coronaviruset. All kärlek till er.