Tre personer döda – efter allvarlig trafikolycka i natt

Bilen körde av vägen och in i ett träd på torsdagskvällen.
Tre personer har avlidit i olyckan, varav en av dessa var en 12-årig pojke, meddelar polisen.

Det var efter klockan 19 på torsdagen som larmet om singelolyckan kom in till polis och räddningstjänst.

På länsväg 832 mellan Skabersjöby och Torup öster om Malmö hade en bil kört av vägen och in i ett träd, och räddningstjänst, ambulans och polis arbetade på platsen under kvällen.

SKABERSJÖBY 2020-09-17 Räddningsresurser och polis på plats på länsväg 832 mellan Skabersjöby och Torup öster om Malmö efter att en bil kört av vägen och in i ett träd på torsdagskvällen. Tre personer som fanns i bilen vid olyckstillfället har avlidit. Foto: Johan Nilsson / TT

Vid halv fyra-tiden natten till fredagen meddelade polisen att de tre personer som färdats i bilen avlidit. Senare under fredagen framkom det att de omkomna i olyckan är en kvinna, 22 år, en man, 21, och en pojke som bara var 12 år gammal. Anhöriga har underrättats, meddelar polisen.

– Det är en allvarlig trafikolycka där vi haft flera personer som varit fastklämda i ett fordon, sade Hampus Aronsson, yttre befäl på räddningstjänsten i Svedala, på torsdagen till SVT Nyheter.

Enligt Aronsson ska bilen ha kört av vägen och in i ett träd, men det är oklart mer ingående hur olyckan kunnat inträffa.

”Polisen kommer under dagen att arbeta vidare med ytterligare undersökningar av olycksplatsen och undersökning av bilen”, uppger vakthavande befäl på polisens hemsida.

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required