Tv-reportern har “inte sett en enda spårvagn”. Då rullar den upp bakom honom och ger hela Sverige ett leende på läpparna.

”Jag har inte sett en enda spårvagn under hela morgonen”,  rapporterade TV4Nyheternas Bo Carlsson i livesändningen om snökaoset i Göteborg. Men han såg nog knappast det som alla tittare noterade bakom honom… Nu sprids den lustiga tabben som en löpeld på nätet och håll med om att det är liiite roligt?

Ibland kan det gå lite galet i direktsändningar. Oftast är det inget allvarligt, bara något som ger oss tittare ett extra leende på läpparna.

Som när TV4:s reporter skulle rapportera om snöovädret i Göteborg under tisdagen. Bo Carlsson förklarar att han inte har inte sett en enda spårvagn under hela morgonen och att allt står helt stilla. Men det var en smula överdrivet, för när han berättar om hur illa ställt det är tuffar en spårvagn förbi bakom honom…

Jag gissar på att Bo Carlsson kommer få en del syrliga kommentarer om detta ett tag framöver. Men håll med om att det är ganska roligt? 🙂

Gilla gärna om detta gav dig ett leende på läpparna.