TV4:s nya beslut om Suzanne Reuter – i Fångarna på fortet

Suzanne Reuter fick det hedersamma uppdraget att ta över som gåtställare i TV4:s Fångarna på fortet.

I programmet, som hade säsongsavslutning i fredags, gjorde den rutinerade skådespelerskan rollen som ”Madame Fouras”.

Nu ger TV4 ett nytt besked om hennes framtid.

suzanne reuter
Foto: Pontus Lundahl / TT

Suzanne Reuter i Fångarna på fortet

Det var i början av juni som det avslöjades att Suzanne Reuter skulle ta över stafettpinnen som gåtställare i Fångarna på fortet. Det klassiska uppdraget går ut på att utmana deltagarna med kluriga gåtor uppe i tornet på Fort Boyard.

Reuter tog över efter en rad kända föregångare, med namn som Stig Ossian Ericson, Felix Herngren, Lasse Brandeby och Rikard Wolff.

– Vi är såklart mycket stolta över att en av Sveriges mest meriterade och folkkära skådespelerskor nu kliver in i den historiska rollen, sa programmets exekutiva producent Jonathan Nordin till Aftonbladet och slog fast:

– Suzanne har redan imponerat stort.

TV4:s besked om Suzanne Reuter

Efter fem avsnitt är säsongen nu avslutad. Detta eftersom man lämnar plats för Idol i tablån.

Men redan till våren är Fångarna på fortet tillbaka i TV4 igen. I ett inlägg på Instagram berättar man om nyheten, där tittarna också hyllar Suzanne Reuter lite extra för hennes roll som ”Madame Fouras”.

Då bjuder TV4 på ett glädjebesked. I en kommentar på Instagram ger kanalen besked om Suzanne Reuters framtid i programmet.

”Självfallet kommer Madame Fouras att vara kvar på Fort Boyard nästa säsong!”, skriver TV4 enligt Hänt.

Ser du också fram emot att få ser mer av Suzanne Reuter i klassiska ”Fångarna på fortet”? Lämna gärna en kommentar – och glöm inte att dela vidare för att visa din uppskattning till Suzanne!

Här är de 10 mest sedda tv-programmen 2018.