Avslöjandet från tidigare anställda på Burger King: ”Vi sålde gammal mat”

Utgångna livsmedel märks om, och mat som legat framme för länge säljs ändå. Detta vittnar flera tidigare anställda på Burger King om i Aftonbladets program ”200 sekunder”. I samma inslag berätta före detta anställda om hur personalen varnar varandra innan det är dags för inspektion.

Efter programmet har Burger King påbörjat en granskning av sina restauranger och utbildning av personal, det rapporterar Aftonbladet.

 

I programmet ’200 sekunder’ talar programledarna med 14 anställda och tidigare anställda på hamburgerkedjan Burger King, som alla vittnar om att de fått sälja gammal mat till kunder.

– Vi serverade gammal mat, säger Björn i 200 sekunder.

Foto: Wikimedia Commons

Burger King sålde gammal mat

Burger King är en av världens största hamburgerkedjor, men bakom framgången ligger enligt flera anställda och före etta anställda en hel del fusk i köket. Enligt deras vittnesmål ska anställda på hamburgerkedjan ha fått sälja mat som legat framme länge och blivit för gammal, och vissa utgångna livsmedel har märkts om.

Burger King granskar personal

Efter alla ställda frågor har Burger King börjat säkerställa att rutiner följs, genom att granska sina olika restauranger och utbildning av personalen, det rapporterar Aftonbladet.

Foto: Wikipedia

Dela om du vill informera andra om matfusket.