Nu öppnar restaurangen som bara serverar rätter med ostbågar

Älskar du ostbågar? 

Då borde du kika på en resa till New York. 

Snart öppnar nämligen restaurangen The Spotted Cheetah i metropolen – där ostbågar är huvudingrediensen i varje rätt på menyn.

© TT/ChristineOlsson

För de allra flesta brukar ostbågar, eller ostkrokar, vara något man plockar fram under fredagsmyset. 

Men det finns faktiskt en hel del härliga recept med ostbågar, titta bara på dessa hemmagjorda ostbollar med cheddar och jalapeño

Och om du är ett väldigt stort fan av ostbågar borde du överväga en resa till New York.

Nästa vecka öppnar nämligen restaurangen The Spotted Cheetah i New York.

Cheetos, som är den amerikanska motsvarigheten till våra ostbågar, kommer vara huvudingrediensen i alla rätter. 

Enligt norska VG kommer det finnas både förrätter, varmrätter och desserter – alla med ostbågar som det centrala. Det kommer bland annat att finnas ostbågsköttbullar och ostbågstopping på pannkakor. 

© The Spotted Cheetah

”Jag hade så kul när jag skapade den här specialgjorda, unika menyn för den första Cheetos-restaurangen. Jag kan knappt vänta på att se gästernas reaktioner, säger kändiskocken Anne Burrell till CNN.

Men om du ska hinna äta här får du skynda dig – restaurangen är bara tillfällig och kommer hålla öppet mellan 15 och 17 augusti.

Skulle du inte kunna vara på plats behöver du inte sörja allt för mycket – det kommer faktiskt en kokbok med alla recept, på nätet. 

© The Spotted Cheetah

Älskar du också ostbågar eller känner du någon som skulle vilja gå på denna restaurang? Dela gärna vidare och tagga en vän i kommentarsfältet 🙂