18-åringen dör i bilolycka. Då dyker en okänd pojke upp på vakan med DETTA i sin hand.

Brent Price dog i en bilolycka och hann bara bli 18 år. När minnesstunden i den lokala parken hölls för honom passerar Max, 10 år. När Max får veta anledningen till samlingen springer han hem och tar sönder sin spargris och donerar till Brent. Max berättar att han sparade ihop till en gitarr då han vill bli country musiker när han blir stor, men att Brents familj behöver pengarna mer. Men det tar inte slut där! När Max går igenom den lokala parken några dagar senare blir han stoppad av en främling som gör en lika fin handling tillbaka till Max än vad jag någonsin har sett innan.

Den 30 juni i år dog Brent Price, 18, i en bilolycka. Han hade precis tagit studenten och skulle till hösten plugga till tandläkare. Efter hans tragiska död, samlandes folk i staden där han bodde i den lokala parken för att hålla en minnesstund för Brent.

Det var då Max, 10, gick förbi. Han hade aldrig träffat Brent men när han fick veta orsaken till samlingen i parken sprang han hem, tog sönder sin spargris, och sprang tillbaka till parken och donerade sina tre dollar. Men Max var inte klar.

FOX13
FOX13

Han sprang hem en gång till och tar växeln ur hans mammas plånbok och lämnar en till donation på 20 dollar. Max berättar att han hade sparat pengarna för att kunna köpa en gitarr då han vill bli en country musiker när han blir stor.

– Vet du vad? De behöver det mer än mig. Glöm gitarren, den kan jag fixa senare, säger Max i en intervju till FOX13.

Nyheten om Max fina gest spred sig och han prydde framsidan på lokaltidningen nästa dag för hans fina handling. När FOX13 intervjuar honom och de är på väg tillbaka efter intervjun går Max och reportern igenom parken där minnesstunden för Brent hölls och blir stoppade av en främling.

FOX13
FOX13

Det främlingen säger är att han är så rör över vad Max har gjort, att han ger Max en gitarr som tack.
– Jag önskar jag kunde göra mer för honom, säger främlingen.

FOX13
FOX13

Filmen är lite hackig men kolla gärna på den ändå!

Publicerad av Newsner Solsken, gilla gärna: