Det ser ut som ett helt vanligt hus. Men kolla nu insidan av kylväskan som står på verandan.

I Newport News, Virginia, USA, är sommarvärmen påtaglig. Med 40 grader celsius som steker på är det inte lätt för utomhusjobbarna runt om i staden. Tänk dig själv att jobba utomhus i den torra, heta värmen. Det är säkert inte roligt. Men det är personer som lilla Carmine McDaniel, 8 år, som gör jobbet extra speciellt och ger den lilla pushen framåt. 

Carmine McDaniel, 8 år, la märke till hur brevbäraren kämpade i den stekande värmen och bestämde sig för att hjälpa till. 

Det lilla han gjorde, gick verkligen rakt in i hjärtat! 

Brevbäraren och Carmine har träffat varandra nästan varje dag sedan flera år tillbaka. När Carmine märkte av hur brevbäraren mådde i den stekande värmen, kom han på den fina idén, helt själv.

Vid samma ögonblick som brevbäraren kom förbi hans hus precis som vanligt, hade Carmine ställt ut en stor röd kylväska med några vattenflaskor och Gatorade (som är en typ av dricka som till exempel Pepsi).

– Jag bara tänkte att eftersom det är så varmt ute, och jag vill inte att han ska svimma eller så för de är viktiga för att personer ska få sin post och räkningar. Jag vill inte att han ska svimma helt enkelt, säger Carmine i filmklippet nedan.

I filmklippet får vi se när brevbärarenvia säkerhetskameror som finns installerade vid ytterdörren, kommer upp till Carmines hus och framsida.  Det ögonblicket när brevbäraren ser i ögonvrån den stora röda kylväskan, är så rörande.

I filmklippet får vi även se och höra brevbärarens tankar om jobbet och den fina handlingen Carmine gjorde. 

Se efter själv här nedan!

Publicerad av Newsner Solsken, gilla gärna: