7 skäl att annonsera på Newsner.

7 skäl att annonsera på Newsner.

Newsner är Sveriges mest omtyckta viralsajt och den tredje största mobilsajten på Kia-index två veckor i rad. Sedan vi startade satsningen i höst har vi aldrig haft färre än 1,2 miljoner unika besökare under en vecka. Här är sju anledningar till att annonsera hos oss.

1. Du når hela svenska folket. Unga som gamla.

Nä, kanske inte hela svenska folket. Men under en månad når Newsner cirka 4,5-5 miljoner unika webbläsare. Åldersmässigt är det jämnt fördelat. Newsner engagerar såväl unga som gamla. Våra besökarsiffror kan du även följa på KIA-index där vi två veckor i rad varit tredje största mobilsajt.
Vill du nå 4,5 miljoner på en månad? Här får du kontakt med de som ligger bakom Newsner. (nyheter365)

2. Du syns aldrig i en dålig miljö.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi vill ha ett rättvisare och hjärtligare Sverige. Kan vi bidra lite så blir vi himla glada. Det gör att vi begränsar oss i vad vi skriver. Folk kallar oss klicksajter, men hade vi bara jagat klick hade vi skrivit om Paradise Hotel och kändisars skilsmässor. Det gör vi inte (vi säger inte att det är fel, det är bara inte vår grej). Vi älskar däremot när folk gillar det vi gör och allt på Newsner ska vara viktigt, tänkvärt, gulligt, kärleksfullt, fint eller kanske bara hjälpa dig i vardagen. Men det ska aldrig någonsin vara elakt eller hånfullt.
Vill du aldrig synas i en dålig miljö? Här får du veta mer om hur du kan annonsera. (nyheter365)

3. För du kan inte ana hur gillade artiklarna är.

Vi gör inte så många artiklar. Men de vi gör ska beröra, älskas och engagera. Vi har i snitt omkring 3000-4000 gillningar, delningar och kommentarer på våra artiklar. Dagsaktuellt jämför det med andra medier. Ingen av de traditionella är i närheten. Vill du att ditt varumärke syns i artiklar som gillas av människor så är Newsner rätt för dig.
Klicka här för att komma i kontakt med en säljare. (nyheter365)

4. Vi är näst mest omtyckt på Facebook.

Av alla medier som vi hittat i Sverige så är TV4 störst med cirka 235 000 page likes. Vi har cirka 170 000. Men en kampanj hos oss är nog billigare än på fyran. Inte kan det väl vara fel att synas i ett media som gillas av så många?
Har du speciella önskemål för din annonsering? Klicka här. (nyheter365)

5. Vi har branded content som fungerar.

Vill du ha effekt och varumärkeskännedom. Kolla in hur du kan annonsera här. (nyheter365)

Vår lösning med branded content ger både varumärkeskännedom och konverteringar. Kolla in hur vi löst det för Secret Escapes här. (Fler än 250 000 svenskar har läst den här artikeln).

6. Vi har de annonslösningar du känner igen också.

Prerolls, banners och videobanners. Vår webb-tv kan leverera dig över en miljon prerolls i veckan. Över en halv miljon av dem kommer vara unika. Cirka 700 000 i mobilen.
Är du inte övertygad ännu? Ta kontakt med nyheter365 här så tror vi att du snart är det. (nyheter365)

7. Vi vill specialanpassa för dig.

En av anledningarna till att vi startade Newsner var för att utveckla den virala journalistiken. En annan att vi vill utveckla annonseringslösningarna på den svenska marknaden. Vi vill göra redaktionella samarbeten. Vi gör gärna virala videoproduktioner för ditt företag och vi kommer kanske med unika förslag för ditt varumärke. Har du egna idéer så vill vi lyssna på dem och försöka gå dig till mötes.
Är det fortfarande något du undrar över så får du gärna mejla Peder Hök, vår försäljningschef. Klicka här för kontaktuppgifter. (nyheter365)