Pojken övergavs i ett soprum. Då kom räddningen från oväntat håll. Det här är en otrolig historia!

Den ryska katten Masha räddade livet på en liten bebis i förra veckan. Nu hyllas hon som hjälte över hela världen. Och det hon har gjort är verkligen otroligt!

Mascha är hemlös men får mat och tas om hand av några boende i ett hyreshus i staden Obninsk. En dag hörde en av de boende ett jamande från källaren och trodde att Mascha var skadad. Så hon skyndade dit.

Källa: Youtube

Men det hon såg var otroligt! En 12 veckor gammal pojke låg övergiven i en kartong bredvid sopnedkastet. Bredvid låg Masha. Barnet beräknas ha legat där i flera timmar, men var varm eftersom Mascha hade legat bredvid. Om inte Masha hade upptäckt honom hade han mycket väl kunnat dö därnere.

Källa: Youtube

Barnet fördes till sjukhuset och uppges vara frisk. Mascha ville inte lämna sin nyfunna vän och ville med in i ambulansen. Vittnen har berättat att katten väntade på gatan i timmar för att se om ambulansen skulle återvända.

Källa: Youtube

Nu hyllas Marsha och får mer mat och uppmärksamhet än någonsin. Vilken otrolig historia!

Det här är inte första gången vi berättar om en katt som räddar ett barn. Här kan du läsa ytterligare en fantastisk historia om en katt som räddade en pojke från en hundattack.

Publicerad av Newsner Djur, gilla oss gärna: