Valpen Julia lämnades för att dö i det vilda – räddades i sista sekund

Något av det värsta jag vet är människor som lämnar sina hundar ute i det vilda när de tröttnat på dem. Jag tycker det är fruktansvärt. 

Hundarna är alltid snälla mot oss och vill bara vara våra vänner. Det minsta man kan göra om det är så att man inte kan ha en hund längre är att se till så att den får ett nytt kärleksfullt hem.

Den här videon hade jag verkligen svårt att se på. Valpen Julia ser så ledsen ut på ögonen och förstår inte varför någon velat henne så illa. Men som tur är fick hon till slut den familjen och kärleken som hon förtjänar. Jag fällde många tårar till den här videon.

Den lilla valpen Julia hade lämnats ensam ute i det vilda för att dö. Det är osäkert vem eller varför som hade gjort så mot Julia men hon hade helt enkelt lämnats åt sitt eget öde. 

Som tur var fann några människor henne och tog snabbt med henne till ett djurhem.

https://rumble.com/v329k1-amazing-recovery-of-pitbull-puppy-covered-in-scars-abandoned-to-die-in-the-.html

Julia var bara ögonblick från att dö, skriver Littlethings. Hon hade ärr över hela kroppen och fått blodförgiftning.

Bildkälla

De här bilderna är verkligen hjärtskärande. Man kan verkligen se i Julias ögon hur rädd och skör hon har blivit.

Bildkälla

Men efter några veckor började Julia må bättre och fick tilbaka sin ork och hälsa så att hon kunde börja springa och leka igen. Och till slut så kom det en kärleksfull familj som ville ta hand om henne. 

Hos familjen fick hon nya hundkompisar som blev hennes nya bästisar!

Bildkälla

Här kan du se filmen på hur Julia hade gett upp hoppet, men sakta men säkert fick tillbaka tron på livet. Men jag varnar dig, det är svårt att inte börja gråta när man ser hur slut i kroppen lilla Julia är när hon precis kommit till djurhemmet.

Se den hjärtskärande videon här: 

Dela den här historien om du känner lika starkt för Julia som jag gör!

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.