6-åriga Branson räddade tvillingarna från att drunkna i poolen – nu hyllas han som en hjälte

När man tänker på hjältar är det första som kommer på tanken ofta en människa i kappa och superkrafter.

Men ibland kan en hjälte vara bara några år gammal, som den 6-åriga pojken Branson vars hjältemod skulle visa sig vara helt livsavgörande

Familjen Kelley hade varit i kyrkan som vilken söndag som helst och precis kommit hem. Tillsammans med vänner och familj, med bland andra familjens 2-åriga tvillingpar Kaden och Isaac samt deras 6-åriga kusin Branson, åt de god mat och lekte i poolen på baksidan av huset.

Efter en lång dag vid poolen gick de till slut in där de tre barnen satte sig och tittade på tv, samtidigt som de vuxna pratade i en annan del av huset. Men vad familjen inte visste var att dörren till poolområdet var öppen – och tvillingarna hade försvunnit.

Bildkälla: Youtube

Bara minuter senare, innan de vuxna i familjen fått reda på någonting, hade 6-åriga Branson tagit sig ut till poolområdet och sett de två små tvillingarna flyta i bassängen med huvudet neråt.

Även fast han inte kunde simma insåg han direkt allvaret i situationen – och hoppade utan att tveka ner i poolen för att försök rädda pojkarna.

Bildkälla: Youtube

Inte långt efter kom föräldrarna springades, samtidigt som Bransons äldre bror kunnat dra upp de tre ur poolen. Tvillingarna Isaac och Kaden var alldeles blåa i ansiktet och visade inga tecken på liv – och deras pappa Steven började snabbt genomföra hjärt-lungräddning samtidigt som de ringde efter en ambulans.

Bara sekunder senare skulle först Kaden börja andas och hosta upp vatten, följd av samma reaktion från Isaac.

Bildkälla: Youtube

Pojkarna Isaac och Kaden klarade sig utan skador och redan nästa dag var de på gott humör och agerade som om ingenting hade hänt. Tvillingarna hade extrem tur den där dagen i poolen, allt tack vare deras hjältemodiga kusin Branson, som innan han kallade på hjälp hoppade ner i poolen för att rädda deras liv.

Branson är verkligen en riktig hjälte och förhoppningsvis kommer han göra stora ting i livet, någonting jag inte tvivlar på efter att ha läst om hans stora mod den där dagen vid familjens pool.

Branson är en riktig hjälte. Överväg gärna att dela vidare artikeln så vi tillsammans kan hylla honom för hans fantastiska insats!