Bebisen gråter hejdlöst när mamma åker hemifrån – då får pappa en snilleblixt

Många småbarnsföräldrar känner säkert igen sig i situationen. Man ska bara lämna hemmet en kort sväng – varpå den lille blir alldeles förkrossad.

Som den förälder som är kvar hemma testar man naturligtvis alla tänkbara metoder för att få bebisen att bli på bättre humör. Vagga, mata, byta, leka… alltid brukar det vara något som fungerar.

Förutom för den här pappan. Men som tur var fick han en riktig snilleblixt – och nu sprids det urgulliga klippet som en löpeld på nätet.

När mamman i hushållet en dag åkte hemifrån för att uträtta några ärenden dröjde det inte länge innan bebisen började gråta och skrika.

Ni förstår, den tre månader gamla pojken är en riktig morsgris – och han tyckte inte alls att mamma kunde åka därifrån hur som helst.

Kvar satt pappan och kämpade för att få sin älskade son att bli på bra humör… och efter att ha försökt länge och väl fick han så en idé.

Han smet in i tvättrummet, rotade fram en av mammans smutsiga tröjor ur tvättkorgen – och återvände till den tjutande lilla bebisen.

Reaktionen? Klockren.

”Jag hade ingen aning om att det skulle fungera så bra! Jag hoppas att den här videon delas tillräckligt mycket för att kunna hjälpa en annan pappa ut ur en krånglig situation med småttingen”, skriver pappan på sajten Newsflare där han först laddade upp videon.

Titta på det här klippet för att se bebisen bedårande reaktion på mammans tröja:

Nu tycker jag vi hjälper pappan att sprida det smarta knepet vidare – tryck gärna på dela-knappen!