Fästmö avslöjar pojkvännens otrohet dagen före bröllopet: Titta nu på hämnden i kyrkan

Av allt man kan göra i ett förhållande är nog att vara otrogen det absolut värsta.

För kom igen, ingen är oberörd efter att ha fått reda på att ens partner varit tillsammans med någon annan. Det kanske är just därför som den sviken parten inte allt för sällan gläder sig åt att få ge igen.

Kanske är det också därför som det har blivit en sådan uppståndelse kring en kvinnas berättelse om revansch, som hon fick på sin alldeles egen bröllopsdag.

Hon berättade sin historia på Whimn.com.au, och att säga att det är underhållande läsning är nog en underdrift.

Kvinnan, som heter Casey berättar att hon varit i ett förhållande med sin fästman Alex i sex år.

Så här skriver hon:

”Det här skulle vara den lyckligaste dagen i mitt liv, istället, visste jag att det var slutet på relationen i mina drömmar och alla skulle få bevittna den.

Jag visste att han var den rätta direkt. Våra familjer blev vänner, våra liv var sammanfogade och jag trodde att vi skulle leva lyckliga i resten av våra liv.”

Men det skulle visa sig att Alex hade en mörkare sida, en som inte skulle visa sig förrän natten före han och Casey skulle gå ner för altaret.

Det hela började med att Casey fick ett par bilder skickade till sig via email.

Halsband
Shutterstock

I ämnesraden stod det: ”Jag skulle inte gifta mig med honom. Ska du?

Enligt Casey, innehöll bilderna en sms-konversation mellan Alex och en annan kvinna. Det fanns också fotot på dem ihop.

“Meddelandena var daterade från månader till bara dagar tidigare. Det gick inte att ifrågasätta trovärdigheten i dessa meddelanden. Jag bara visste,” sa Casey.

Trots nyheten om Alex otrohet var Casey inte riktigt redo att avbryta bröllopet. Så här förklarade hon: ”Hur skulle jag kunna ställa in när alla redan hade rest hit och allt redan var betalt?”

Men hon var inte heller redo att låta mannen hon trott att hon skulle dela resten av sitt liv med komma undan.

Nästa dag låtsades hon som ingenting och lät ingen få reda på hemligheten. Hon sa inget till Alex om meddelandena hon mottagit och gick ned för altargången som planerat.

Brud
Shutterstock

Det var inte förrän hon nått altaret som hon tog sin klockrena revansch.

”Det kommer inte att bli något bröllop idag,” berättade hon för folkmassan. ”Det verkar som att Alex inte är den jag trodde att han var.”

Alex försökte ta tag i hennes händer men Casey viftade bort honom och plockade istället fram sin mobil som hon gömt i brudbuketten.

Sedan började hon läsa upp vart enda meddelande som hade skickats till henne. För varje ord som lästes upp försvann färgen från Alex ansikte mer och mer.

”Jag lät min tårögda blick höjas för att möta hans, och han hade inte ett ord att säga. Han smög ut ur kyrkan med sin best man hack i häl. Han familj tittade bara på i skräck.”

Bröllop
Flickr / Jonathan Day

Casey erkände att händelsen var fruktansvärd. Jag vågar inte ens tänka på hur mycket mod och kraft som krävts för att Casey skulle orka genomföra sin plan inför släkt och vänner.

Men istället för att låta all planering och alla pengar gå till spillo ville hon att festen skulle fortsätta. Men inte som ett bröllop.

”Jag älskar er alla och trots att det här är helt fruktansvärt är jag glad att ni alla är här. Det kommer inte att bli något bröllop idag, det kommer att bil en hyllning till ärlighet, att hitta kärleken och att följa sitt hjärta trots att det värker.”

Bröllop
Shutterstock

Med det sagt ska det ha blivit en riktigt ordentlig fest den natten och Casey fick verkligen den revansch hon förtjänade.

Vad tycker du om Caseys berättelse? Och vad hade du gjort om du hamnat i hennes situation?

Dela historien med dina vänner och din familj på Facebook om håller med om att otrohet aldrig någonsin är acceptabelt!