Frun ska föda för 6:e gången – då tittar pappan närmare på bebisen och skriker rakt ut

Paret Natalie och Kennedy från amerikanska Waldwick, New Jersey, hade tidigare haft förmånen att bli föräldrar till fem underbara små flickor.

När det stod klart att de skulle bli föräldrar en sjätte gång bestämde de sig så för att låta bebisens kön förbli en hemlighet fram till födseln.

Självklart hade de blivit glada oavsett – men som ensam kille bland sex härliga tjejer i familjen höll pappan den här gången tummarna lite extra för en son.

Lagom till den stora dagen hade familjen bestämt sig för att fånga ögonblicket på film för kommande generationer att minnas.

Det lär de också göra… på grund av pappa Kennedys klockrena reaktion.

Snart kom nämligen en liten pojke till världen – och när den nervösa pappan insåg att han numera var förälder till både flickor och en pojke reagerade han på ett sätt som ingen hade kunnat räkna med.

Han studsade upp och ned, kysste sin fru och skrek rakt ut så hela förlossningssalen brast ut i skratt – och till slut fick läkarna till och med be honom att sätta sig ned en stund!

Titta på den underbara reaktionen här:

Som förälder glömmer man aldrig ögonblicket då bebisen för första gången möter världen… och den här stunden lär ingen annan heller glömma!

Dela gärna vidare för att sprida ett leende till alla dina vänner!