Här skrapar småbarnspappan Christian fram miljonvinsten på – efter stor förvirring: Så mycket vann han

Christian Olsson, 42, kan numera kalla sig för miljonär.

I lördagens Nyhetsmorgon skrapade han fram miljonvinst på Triss.

Men inför trisskrapet rådde viss förvirring inom familjen.

Christian Olsson läste på jobbet om att någon kammat hem storvinsten på ett turspel i Italien. Inspirerad av nyheten köpte han en lott via Trisslott Online. Där visade snart skärmen att han skrapat fram tre klöversymboler, vilket betydde att han skulle få komma till Nyhetsmorgon.

Men när han berättade för sin hustru Therese förstod hon först inte att de snart skulle bli miljonärer.

– Christian sa att vi hade vunnit pengar varje månad, men jag förstod inte om det var de 30 kronorna som stod i klöversymbolerna som vi hade vunnit varje månad, säger en skrattande Therese till Svenska spel.

I lördagens Nyhetsmorgon visade det sig att det skulle bli betydligt mer än 30 kronor i månaden.

Det ska Christian Olsson göra för pengarna

Christian skrapade fram 10 år på första lotten och sen 15 000 kronor på den andra. Det innebär att de totalt vunnit 1,8 miljoner kronor!

– Det här var ju jättekul! Härligt med 15 000 kronor extra i månaden, nu gäller det bara att inte börja leva dyrare utan ha ett autogiro till sparkontot, säger Christian i Nyhetsmorgon.

Therese och Christian, som bor i Göteborg, kan nu återvända till sin dotter som miljonärer. För pengarna planerar de att renovera lägenheten, och att de ska kunna tillbringa mer tid med familjen.

Stort grattis till Christian och hela familjen! Skicka gärna dina grattishälsningar i kommentarsfältet på Facebook.