Kvinna frågar pojke varför han besöker farmor 5 gånger om dagen: Svaret kommer hon aldrig att glömma

Darrien Middleton jobbar som akutsjuksköterska och trots att hennes jobb är väldigt slitsamt, gillar hon att göra skillnad i människors liv.

Om det gick skulle Darrien också vilja vaka över sin sjuka farmor Wilma varje sekund, men det går inte riktigt när man har ett heltidsjobb.

Som tur är visar det sig att farmor Wilma redan har en oväntad skyddsängel här på jorden…

Facebook/DarrienMiddleton

För två år sedan fick Darriens farmor Wilma ett chockerade besked: Det visade sig att hon drabbats av lungcancer. Hon gick igenom en tuff operation och fick en del lungan borttagen.

Det tog tid att återhämta sig för Wilma, som var väldigt svag efter operationen. Och sex månader senare kom nästa mardrömsbesked från läkaren.

Wilma hade fått bröstcancer.

I flera år har Darrien därför erbjudit sin farmor att flytta in till henne, så att hon bättre kan hjälpa henne i kampen mot cancer. Men Darrien säger att Wilma är för envis för att lämna sitt hem, där hon bott i 38 år.

Facebook/DarrienMiddleton

”Hon älskar sitt hus, sin självständighet, sin trädgård och särskilt hennes grannar. Varje morgon klockan 6 är hon vaken, gör en kopp kaffe och går direkt ut på verandan”, berättar Darrien.

Darrien medger att många människor inte skulle ha så mycket gott att säga om det bostadsområdet där hennes farmor Wilma bor – det är ganska nedgånget och skitigt.

Men det är i just detta kvarter som en stråle av hopp lyser igenom, under dessa mörka tider. Wilmas grannars vänlighet har varit en sann välsignelse.

Facebook/DarrienMiddleton

”Jag jobbar heltid på akutavdelningen, på nattskiftet. Mitt schema är väldigt begränsat, samtidigt som jag studerar på heltid. Vi har inte mycket familj här, så farmor får åka fram och tillbaka till sin behandling varje dag. Det är svårt att kolla till henne så ofta (eller så mycket som jag skulle vilja). Men det är här hennes fina grannar kommer in i bilden. De kontrollerar henne flera gånger under hela dagen och har till och med hjälpt till att få henne att åka till cellgifts – och strålbehandlingar. Grannarna är bokstavligen det som håller henne vid liv. Varje gång jag besöker henne går jag höra från någon; ”Hej Darrien, hur mår Wilma idag?”. Hon känner alla vid namn och de känner och älskar henne lika mycket som jag gör”.

Men det är speciellt en granne som lyser upp Wilmas vardag mer än någon annan. 7-årige Caleb kollar till henne så mycket han bara kan.

Facebook/DarrienMiddleton

Wilma brukar också bjuda Caleb på mat när hon har något extra över och hon har blivit bästis med den unge pojken. Caleb, hans far och hans två bröder lever med sin mormor i huset bredvid.

Darrien säger att Caleb har en ”gammal mans själ”, som alla i närheten älskar. Därför kände hon sig tvungen att dela Wilma och Calebs historia med världen.

Han sitter på veranda med Wilma och de pratar i timmar – om allt mellan himmel och jord.

Facebook/DarrienMiddleton

”Min farmor är så fäst vid honom och det band de delar är otroligt. Han (Caleb) har inte mycket och kommer från tuffa förhållanden, men du ser att att han är uppfostrad på kärlek. Han kan börja dansa från ingenstans, pratar alltid om hur mycket han gillar att gå i skolan och han kan få dig att skratta tills du gråter. Det här barnet förtjänar all kärlek i världen. Han sticker ut från normen och ger så mycket glädje i allas liv. Jag är så tacksam för honom och den kärlek han har visat min farmor. Jag vet säkert att det har hjälpt under de svåraste dagarna. Han kommer aldrig att veta hur mycket jag verkligen uppskattar honom. Jag hoppas att han en dag förstår vilken inverkan han har min farmors liv och även mitt”.

Nana Wilma kommer snart att genomgå ytterligare 30 strålningar men oavsett vad hon har sin familj, hennes grannar och Caleb i sitt liv.

I Jackson, Tennessee, på Wilmas veranda, spelar ålder eller kön ingen roll.  Vad som är viktigt är kärlek.

Världen behöver höra fler fina historier som den här.  Den unga mannen hade förmodligen ingen aning om vilken glädje han skänker så många människor. 

Vi skulle behöva fler som denna pojke i världen – dela detta på Facebook om du håller med!