Mamman tror att sonen dött i bilkrasch – 2 veckor senare vaknar han och säger det otänkbara

Det var en söndagmorgon för 19 år sedan. Julie Kemp satt i bilen på väg hem tillsammans med sin make Andy och deras 8-årige son Landon.

Plötsligt small det. Den fruktansvärda trafikolyckan demolerade bilen och pappan dog omedelbart.

Julies tillstånd var kritiskt men inte livshotande och kunde därför stabiliseras av sjukvårdarna – men vad de inte visste var att det även fanns en tredje person i bilen.

Bilen var så pass förstörd att sjukvårdarna inte kunde hitta 8-årige Landon. Först när de såg pojkens sko insåg de att han var någonstans i bilen och till slut kunde de också dra fram honom.

Pojken var livlös och flögs till Carolinas Medical Center i amerikanska North Carolina. Han dog två gånger på vägen dit – men återupplivades båda gångerna. Väl på sjukhuset sattes han i koma och Julie fick veta att pojken troligen inte skulle överleva.

– De sa att om han överlevde, vilket han troligen inte skulle göra, men om han levde så skulle han förmodligen vara som en 8-årig bebis. Han skulle inte veta hur man pratade, gick eller åt på grund av sin hjärnskada, säger Julie till CBN.

Men efter två veckor inträffade miraklet. Landon öppnade sina ögon – och hade inga tecken på hjärnskador. Då hände något ännu märkligare.

– Jag frågade Landon, vet du var din pappa är? Och han svarade ‘Ja, jag vet var han är. Jag såg honom i himlen’, säger Julie till CBN.

Landon förklarade även att han hade sett ytterligare två bekanta när han var i himlen, men det var inte allt. 

Kort därefter vände sig Landon mot sin mamma och berättade att han hade sett hennes ”andra två barn”. Julie förstod ingenting.

Sedan insåg hon vad pojken menade.

Landon syftade på de två missfall hon haft innan Landon föddes – trots att pojken inte kände till detta sedan tidigare.

– Han hade sett dem i himlen, trots att vi aldrig hade berättat om detta för Landon. Han visste inte att vi hade förlorat två barn innan honom, säger Julie till CBN.

Ibland händer saker i livet som man inte kan förklara – och det är nästan lite kusligt att höra Landons berättelse.

Dela gärna vidare om du också tror att våra saknade nära och kära sitter där uppe i himlen och tittar på oss!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna