Ovanliga bilden på nyfödda Devina sprids som en löpeld över internet

När Jessica Smith skulle se sin nyfödda dotter för första gången var hon, precis som alla andra nyblivna mammor, väldigt nyfiken.

Redan när barnet var halvvägs ute meddelade barnmorskan att dottern hade mycket hår på huvudet, något som inte är så ovanligt. Men dottern Devina skulle visa sig vara allt annat än vanlig när hon kom ut.

När sköterskan till slut placerade Devina på Jessicas mage fick hon en chock. Kunde detta verkligen vara hennes dotter?

Bilderna på dottern sprids just nu över internet och lilla Devina tar hela världen med storm.

Trebarnsmamman Jessica Smith bor i Amory som ligger i Mississippi, USA. Den första maj i år födde hon sin efterlängtade dotter – men fick en chock när hon såg Devina första gången.

Dottern hade kritvitt hår och liknade inte någon annan i familjen. 

”Jag visste inte detta innan hon föddes. Läkarna sa att hon hade mycket hår under förlossningen men jag blev chockad när jag såg henne första gången”, berättar Jessica.

Bilder på Devina har spridits på nätet de senaste dagarna och flickan har blivit jämförd med karaktären Daenerys från populära tv-serien ”Game of Thrones”, eftersom hon har så vitt hår. Vissa tror att bilderna är photoshoppade, men det stämmer alltså inte.

Det har senare visat sig att det finns en anledning till de vita håret. Devina har en form av albinism, vilket gör att hon saknar pigment i håret. Hon kommer behöva undersöka ögonen i framtiden eftersom synen kan påverkas, men i övrigt är hon frisk.

Visst ser Devina nästan lite sagolik ut med de vita håret? Hur som helst är hon väldigt söt! Dela gärna artikeln om du också blev fascinerad av Devinas snövita hår.

Publicerad av Newsner familj