Pappan kör 5 timmar för att överraska sin son – kolla nu in reaktionen

Familjen är det mest värdefulla vi har här i världen. Därför kan det göra så ont när man inte har möjlighet att träffas.

Men lika jobbigt som det är att vara ifrån varandra, lika underbart är det när det väl är dags för ett kärt återseende.

Det visar om inte annat den här videon om en pappa som kör 5 timmar för att överraska sin son – ett klipp som nu sprids över hela nätet.

När pappan insåg att han inte skulle kunna vara på plats för sin sons födelsedag blev han helt förkrossad.

Pappan var tvungen att jobba och skulle befinna sig i en stad som låg fem timmar bort från familjen i amerikanska Memphis – och han ville därför överraska sonen så fort jobbet var avklarat.

Tillsammans med mamman kokade han så ihop en plan. De gjorde upp en tid och bestämde plats på en bensinstation, där pappan skulle smyga upp bakom den ovetande pojken och säga hej.

Reaktionen? Ren och skär glädje – ögonblicket då pojken får syn på sin pappa är bara så hjärtevärmande.

”Dagens lektion: Låt inte avstånd hindra dig från att vara den bästa föräldern, maken, pojkvännen/flickvännen, vännen eller syskonet!”, säger pojkens mamma enligt Love What Matters.

Kolla in videon här:

Att det är mycket kärlek mellan pappan och hans son tvivlar nog ingen på – det här gav mig verkligen ett leende på läpparna. Dela gärna vidare så dina vänner också får chansen att kolla på den underbara videon!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna