Pappans starka berättelse om ex-frun som varje förälder kan lära sig av

När föräldrar till småbarn separerar, och bråkar mer än vanligt, kan det ofta påverka barnet negativt. Men oavsett vill nog alla föräldrar även fast de inte längre är tillsammans att de båda ska må bra och att deras gemensamma barn ska få en så fin uppväxt som möjligt.

Precis det var vad den här pappan visade prov på när hans ex-fru bad honom köpa medicin till deras gemensamma dotter. 

Men när han skulle lämna medicinen i hennes kylskåp fick han syn på någonting som fick honom att rusa därifrån – för att senare samma dag återvända med någonting helt annat än medicin. 

Brandon Carpenter är pappa till en vacker liten dotter. Han bor inte längre tillsammans med sin dotters mamma – men det betyder inte att han fortfarande bryr sig om henne. Han försöker fortfarande ta hand om dem båda på det bästa sättet han kan – vilket han verkligen skulle visa. 

För en dag när hans ex-fru bad honom köpa medicin till deras dotter fick han syn på någonting speciellt i hennes kylskåp, vilket fick honom att skriva ett långt inlägg på Facebook som hyllats av hundratusentals.

Bildkälla: Facebook/Brandon Carpenter

Mammans kyl var helt tom. Det enda som stod på de kala hylorna var lite vatten, och Brandon fick sig en chock. För skåpet bredvid, som var till för deras gemensamma dotter, såg helt annorlunda ut. Det skåpet var fullt av mat och vatten till deras bebis.

Brandon visste inte vad han skulle tro. Men i samma stund han stängde kylskåpsdörren visste han vad han behövde göra.

Bildkälla: Facebook/Brandon Carpenter

”Hon jobbar heltid och har min dotter utöver det. Hon betalar hyran och alla hennes räkningar, plus att hon betalar av sin bil. Så i dag åkte jag och handlade för att se till att hon har mat för de kommande veckorna. Bara för att vi inte längre är tillsammans betyder det inte att jag inte kan hjälpa till om det behövs”, skriver Brandon på Facebook.

Bildkälla: Facebook/Brandon Carpenter

”Om mamman till mitt mår bra vet jag att hon tar hand om vår dotter till hennes bästa förmåga och det gör mig glad”.

”Några av er tror kanske att jag bara vill ta hand om min dotter och strunta i mamman, men det är att tänka som ett barn. Det är hög tid att växa upp och ta ansvar i alla aspekter av livet”, avslutar Brandon i sitt Facebook-inlägg

Inlägget har delats av över 160 000 personer och många har skrivit och hyllat honom för sin fina gest mot mamman till sin dotter.

I alla relationer förekommer bråk – men oavsett så borde vi alltid försöka hålla ihop så bra det går, särskilt när det är en liten bebis inblandad. Brandons fina agerande är verkligen någonting alla föräldrar kan ta efter, det vet jag i alla fall att jag kommer göra.

Bildkälla: Facebook/Brandon Carpenter

Tveka inte på att dela artikeln med dina vänner på Facebook för att hylla den här pappans vackra gest mot mamman!