Skolan avslöjar sanningen om flickans föräldrar, hjärtskärande bilderna fångas på övervakningskameran

Alla förtjänar ett riktigt hem och en familj. Dessvärre har inte alla barn förmånen att få växa upp så, då de istället kastas runt mellan olika fosterfamiljer med en ständigt gnagande oro över hur länge de ska få bo kvar innan det är dags att flytta igen.

Försök då föreställa dig känslan när du får beskedet du väntat på hela livet: ett kärleksfullt hem med två underbara föräldrar har adopterat dig!

Det var nämligen precis vad som hände den unga flickan Tannah Butterfield – och de rörande bilderna som fångades via skolans övervakningskameror sprids nu över hela nätet.

Under de två senaste åren hade sjätteklassaren Tannah Butterfield i amerikanska South Jordan, Utah, bott hos sin nuvarande fosterfamilj.

Fosterföräldrarna hade länge kämpat för att adoptera Tannah – men varje gång hade det dykt upp hinder som ställt till med problem i processen.

Situationen var tuff för Tannah, som ju trivdes så bra där hon var och för allt i världen ville stanna. Varje dag oroade hon sig för om hennes nuvarande hem skulle bli permanent, eller om hon återigen skulle tvingas flytta.

Familj
Bildkälla: Shutterstock

Men en dag i förra veckan, när Tannah var i skolan, så förändrades allt.

Skolans rektor Jackie Alexander, som har ett starkt band till flickan och är väl insatt i hennes situation, fick då ett speciellt samtal från Tannahs fostermamma.

Domaren hade äntligen godkänt deras adoptionsansökan – och hon bad Jackie att avslöja de goda nyheterna för 11-åringen.

Tannah Butterfield
Bildkälla: Instagram

Direkt när Tannah kom in till rektorsavdelningen för att säga hej, som hon gjorde dagligen, berättade Jackie vad som hänt.

Bilderna förevigades, som tur var, via skolans övervakningskameror.

”Övervakningskamerorna fångade ögonblicket perfekt. Jag gråter när jag skriver det här. Efter 12 år på det här jobbet, så är detta överlägset mitt bästa ögonblick någonsin!! Att berätta för en liten flicka att hon får sin familj för evigt tar priset”, skriver Jackie Alexander på Instagram.

Tannah Butterfield
Bildkälla: Instagram

De hjärtskärande scenerna lämnar ingen oberörd.

Att se hur Tannah får veta något som förändrar hennes liv, och svarar med att kasta sig runt Jackie för en lång glädjekram, är bara så fint.

”Jag kan inte ens beskriva den där kramen… och tack och lov att hennes mamma inte bryr sig om att jag pussade henne en miljon gånger, och en miljon till efter att klippet tar slut”, Jackie Alexander på Instagram.

Tannah Butterfield
Bildkälla: Instagram

Ögonblick som de här behövs, inte minst med tanke på allt annat elände som pryder nyheterna i den värld vi lever i i dag.

”Ett välbehövligt ögonblick efter att ha vaknat upp till ännu en morgon med förkrossande nyheter på tv… men en fin påminnelse i dag om att livet kan vara, och fortfarande är, vacker trots allt”, skriver Jackie Alexander på Instagram.

Se det emotionella klippet här (tryck på bilden så startar det):

https://www.instagram.com/p/BZw9mQbFgt5/?taken-by=jackiealex

Alla förtjänar ett riktigt hem och en familj – och det här är bara så underbart att se! Dela vidare till dina vänner på Facebook för att sprida leendet vidare en dag som denna.