Läppstiften har riktiga blommor. Men det som sker när man sätter på det? Wow, jag vill ha ett nu!

Det finns två saker jag alltid har i handväskan – handkräm och läppbalsam/läppstift. Jag har tyckt om dessa saker sedan jag var liten. Det finns inget bättre än att ha lena händer och mjuka läppar. Genom åren har jag samlat på mig en del olika handkrämer och läppstift men jag måste säga att min favorit är nog den sistnämnda. När jag reser älskar jag att köpa på mig olika sorters läppstift för att ha som små minen från varje ställe jag har besökt. Och det är ju inte bara att jag har dem som minnen, jag använder dem flitigt. Varje dag. I väskan brukar jag minst ha två sorter, ett läppbalsam utan färg och sedan ett läppstift med färg. Det gäller ju att alltid vara redo! Därför blev jag så glad när jag nyligen av en slump hittade de här läppstiften på nätet. Det är det kinesiska märket Kailijumei som gör dem och jag blev verkligen helt såld på en gång.

Det speciella med läppstiften är att de är genomskinliga och har riktiga blommor inuti. Jag tycker att de är så fina, vad tycker ni?

Och de här läppstiften är inte bara fina, de har dessutom en svag rosa färg som ändrar färg beroende på vad du har för temperatur och PH-värde. Alla får alltså sin personliga färg!

Jag blev riktigt sugen på att testa ett sånt här läppstift på en gång!


Dela gärna med dig med dina vänner som skulle tycka om ett sånt här läppstift.

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna