Skitstöveln blockar arbetarnas uppfart varje dag, titta nu när de tröttnar och ger svar på tal

Skitstöveln blockar arbetarnas uppfart varje dag, titta nu när de tröttnar och ger svar på tal

Vissa bilister tycks verkligen leva efter djungelns lag i trafiken. Du vet: de där typerna som gör fräcka omkörningar, gasar på i full hastighet genom bostadsområden – och parkerar som de vill utan att bry sig om varken medtrafikanter eller vad som faktiskt är tillåtet.

Nu vet vi ju inte hur bilisten i den här historien brukar bete sig i trafiken… men att dag ut och dag in parkera framför ett gäng truckförares uppfart, det var i alla fall nog för att få en uppläxning som heter duga.

Det var när mekanikern Raja Rahim var ute på lunchrast i Birmingham förra veckan som han gjorde en bisarra synen.

Där, mitt på gatan, stod nämligen en gaffeltruck… i full färd med att lyfta en parkerad bil.

”De frågade mig om det var min bil och om jag kunde flytta dem, men jag förklarade att det inte var min”, säger Raja Rahim enligt Storytrender.

Det visade sig att bilen stod parkerad precis framför uppfarten till truckförarnas jobb. Det var inte heller första gången som just samma bil ockuperade ytan och hindrade truckförarnas arbete.

”Vi har kunder som parkerar precis bredvid grindarna. Vi säger till dem att inte göra det, men de gör det ändå varje dag”, säger Raja Rahim enligt Storytrender.

Smet från parkeringsavgifter

Enligt Raja Rahim brukade föraren förmodligen parkera där för att smita undan parkeringsavgifter i innerstan.

”Vi är nära innerstan och folk gillar inte att betala för sin parkering”, säger han enligt Storytrender.

Så, de två truckförarna tog saken i egna händer… och plockade fram sin gaffeltruck. Därefter flyttades bilen prydligt runt – till parkeringsfickan på andra sidan gatan!

Hur bilisten reagerade på tilltaget förtäljer inte historien, men vi får väl anta att föraren åtminstone lärde sig en läxa som sent ska glömmas.

Se truckförarnas klockrena revansch här:

Dela om du också tycker att truckförarna gjorde helt rätt, som satte bilisten på plats!