Ung tjej dansar i affären som att ingen tittar, se nu när hon sätter färg på tillvaron

Unga Mackenzie från USA färgsätter vardagen. I ett klipp som spridits flitigt på nätet ser man henne hoppa, springa, mima och inte minst dansa – när hon helt och hållet tar över sin lokala affär.

Med Taylor Swifts låt Shake It Off i sina hörlurar dansar hon genom hela mataffären och på ett fantastiskt sätt får hon hela internet att bjuda upp till dans. Mackenzie visar på ett självförtroende många av oss bara kan drömma om.

Tillsammans med affärens artiklar, kunderna och bakom ryggen på personalen dansar hon runt hela affären och sprider sin glädje till andra.

Foto: Youtube

Mackenzies tillvägagångssätt i sin dans råder det ingen tvekan om – hon gör det som faller henne in. Just den här typen av dans, där man rör sig som man känner, är den absolut bästa om du frågar mig.

Foto: Youtube

Den amerikanska tjejen har blivit tokhyllad över internet och till och med hennes stora idol, Taylor Swift, har skrivit på twitter om klippet. Mackenzie är helt i extas över att klippet spridit sig i så pass stor utmärkning som det gjort, men när man ser den så känns det inte alls konstigt.

”Om det här händer i affärerna nu så måste jag ut och handla direkt!”

”De som tittar på övervakningsfilmerna måste haft en rolig dag”

”Bästa videon någonsin, jag kan inte sluta titta. Du är fantastisk!”

Ja, internet älskar henne – och det gör jag med. Se klippet här nedan och njut.

Vill du sprida Mackenzies glädje vidare? Dela till alla du känner och gör deras dag lite roligare!