Fräcka tjuven tror paketet är lätt byte – sekunder senare inser hon sitt misstag

Jaireme Burrows älskade att beställa hem saker från nätet… om det inte vore för en frustrerande detalj. En fräck tjuv cirkulerade i bostadsområdet – och när budfirmorna lämnade paketen utanför Jairemes dörr dröjde det sällan länge innan de var spårlöst försvunna igen.

Gång på gång slog den mystiska förövaren till innan Jaireme hann agera – tills en dag, då han fick en idé. Det var dags att hämnas.

Efter att ha satt upp övervakningskameror runt huset bestämde sig Jaireme för att göra i ordning ett eget litet paket som han hoppades att tjuven skulle försöka lägga beslag på.

Den här gången var det dock inte vilket paket som helst. Lådan fyllde han nämligen med blankskott från ett hagelgevär, som i sin tur kopplades till ett snöre så det kunde smälla av när det oönskade besöket gjorde sitt kuppförsök.

Med andra ord inget som kunde skada tjuven – men däremot en häftig smäll som förhoppningsvis skulle kunna skrämma bort skurken för gott.

Som på beställning stannade snart en okänd bil utanför huset. En kvinna klev ur, smög fram till verandan och i tron om att det var ett lätt byte lyfte hon paketet… varpå det sa pang!

Den listiga revanschen fick genast kvinnan att rusa därifrån i panik – och sedan dess har tjuven inte försökt sig på samma sak igen.

”Hittills har det visat sig vara VÄLDIGT effektivt”, skriver Jaireme på Youtube.

I det här videoklippet kan du se när paketet skrämmer bort tjuven en gång för alla:

Dela vidare om du tycker att tjuven fick vad hon förtjänade!