Hon löser stoppet i toaletten genom att bara använda en hink vatten och diskmedel.

Att råka ut för stopp i toaletten är aldrig kul, speciellt inte om det händer när du besöker någon annans toalett. Om du inte har någon vaskrensare nära till hands är det inte heller det enklaste att lösa den problematiska situationen. Men nu kan du vara lugn: det finns andra metoder för att få toaletten att spola som på nytt igen! Det här knepet tror jag är användbart för alla att känna till – och det enda som krävs är faktiskt en hink med varmvatten, lite diskmedel och 20 minuter av din tid. Kolla bara på detta.

Till att börja med lägger du några handdukar runt omkring toaletten för att säkerställa att det inte blir ett helt hav av toavatten på badrumsgolvet. Det vore ju inte kul för någon.

Ta sedan fram diskmedel och häll lite grann i toaletten. Som du ser kommer det sjunka direkt till botten. Därefter fyller du toaletten med så mycket varmvatten som får plats utan att det svämmar över.

Vänta 15-20 minuter så medlet kan verka ordentligt i toaletten. Snart kommer du märka att vattnet börjar försvinna eftersom den igenproppade delen sakta men säkert löses upp. Häll på en ny hink med varmvatten för att fylla toaletten, spola och voilà – nu är det klart!

Dela gärna vidare till dina vänner om du tycker att det här är ett knep som fler borde känna till!