Andreas fick skärsår av butikens plagg – nu vill han varna andra efter otäcka upptäckten

Andreas Johansson och hans sambo Ann-Sofie besökte Torp Köpcentrum utanför Uddevalla i fredags. Besöket fick dock en tvär vändning efter den hemska upptäckten som uppstod när Andreas provat ett par vantar i en butik. Ann-Sofie och Andreas har fått uppgifter om att liknande händelser skett flera gånger i samma köpcentrum. Det berättade både butikspersonal och väktare skriver Expressen.
– Först blev jag mest arg men när det gick upp för mig vad det handlade det om så kom chocken […], säger Andreas, skriver Expressen.

Att göra sig illa när man är och fredagshandlar är inte den ultimata starten på helgen. Men det var det som hände Andreas Johansson efter att ha besökt en butik vid Torp Köpcentrum som ligger i närheten av E6 utanför Uddevalla. Det allvarliga som hände var att det låg en bit av ett knivblad i den ena vanten.
– Först blev jag mest arg men när det gick upp för mig vad det handlade det om så kom chocken. Nu efteråt är jag tacksam att jag inte blev skadad, jag kallar inte det lilla skärsåret för skada, men jag känner ändå lite oro för att det kan finnas en smittorisk från knivbladet, säger Andreas, enligt Expressen.

Foto: Facebook/ Ann-Sofie Bergqvist

Säkra på att det inte är slarv

När Ann-Sofie kopplade vad som hänt blev hon rädd och ledsen över att något sådant faktiskt kan ske i dagens samhälle. De är otroligt lättade över att det inte var ett barn som stoppade ner handen i vanten med knivbladet. Paret är helt säkra på att det inte handlar om slarv från butikspersonalen utan att det är någon privatperson som ligger bakom. Personen har antagligen haft en baktanke att göra illa folk.

Reaktioner på sociala medier

Ann-Sofie och Andreas understryker att det var tydliga och professionella ageranden från butiken och väktarnas håll. Efter att de har gått ut med händelsen i butiken på sociala medier har det blivit tydligt att detta inte var första gången det skedde. Det fick de alltså höra även från de som arbetar i butiken och väktarna.

Torp Köpcenter har tydligen problem med diverse vassa föremål som läggs i kläder och i vissa fall även i godis! Man blir…

Posted by Ann-Sofie Bergqvist on Saturday, 24 February 2018

Chefen visste inte om det

Håkan Pekkari är centrumchef för Olav Thon-gruppens del av Torp. Det är flera chefer eftersom köpcentrat är så pass stort att det består av flera delar. Han menar att han inte fått någon information om händelsen och har heller inte hört talas om tidigare sådana händelser. Han uppmanar att polisanmäla om detta händer. Då de nuvarande drabbade inte tycker att det blev en stor skada kommer de inte polisanmäla.
– Då skadan knappt kan kallas skada har vi inte gjort någon polisanmälan utan gör detta mest för att varna andra. Och uppmana till försiktighet, säger de till Expressen.

Att något sånt här kan få hända är fruktansvärt. Dela för att uppmärksamma fler om att det här händer i samhället idag.