Bengt Magnusson blir årets julvärd i TV4

2015 var året då TV4 för första gången satsade på att, precis som SVT, ha en julvärd. Valet fölll då på nyhetsankaret Bengt Magnusson. Och nu står det klart att Bengt Magnusson får förnyat förtroende som julvärd.

– Vi kör ju ett bandat julvärdskap så det är mest en fråga om att försöka vara trevlig och julig mellan programmen, komma med någorlunda vettiga påannonser och försöka vara ett sällskap för dem som så önskar, säger Bengt till Aftonbladet.

År efter år har Bengt Magnusson varit ett troget nyhetsankare för svenska folket. Därför kändes det som ett klockrent val att det var just han som fick förtroendet när kanalen förra året valde att ha en julvärd. Och det känns ju faktiskt klockrent att han får förnyat förtroende 2016.

– Det fick ett gott mottagande och det var folk som hörde av sig. Det är ju positivt, säger han till Aftonbladet om förra årets värdskap.

Skärmdump TV4 Play

Bengt ser sig inte som någon konkurrent till SVT och Sanna Nielsen. Dessutom slipper han offra julafton för sändningen då den är förinspelad.

– Vi kommer att fira på traditionellt sätt med min och hustruns mödrar. Så det är två äldre damer, jag och hustrun och så barn och barnbarn. Det är inga konstigheter, säger Bengt Magnusson till Aftonbladet.

Gilla gärna om du tycker att Bengt är klockren som julvärd!