Efter ett år tillsammans – Malin Berghagens besked till kärleken: ”Det är nog nu”

Malin Berghagen förlovade sig med sin kärlek Martin Charlton efter ett år tillsammans.

Nu ger Malin kärleken ett nytt besked kring deras relation på sin Instagram.

 

I april förra året slog det gnistor mellan yogainstruktören och skådespelaren Malin Berghagen med sin kärlek Martin Charlton.

I sina respektive sociala medier har de varit flitiga att kärlekshylla varandra och deras fina relation. Nu har paret tagit nästa steg och är numera förlovade.

Nu ger Malin Berghagen nytt besked om deras kärleksrelation och avslöjar även hemliga detaljer bakom deras första möte, för över ett år sedan.

– Dagen som vi möttes 17 april 2018, hade jag slagit i huvudet i en bussdörr på morgonen på väg till en vintur. Mitt huvud blödde medan jag pratade i mikrofonen om de olika vinen i Mallorca till människorna på bussen. När jag var klar sa jag till gud: ”Det är nog nu. Jag har haft min del av smärta och saknad för denna månad”. Jag hade lovat mig själv att aldrig förlora mig själv och förbli ödmjuk och stark”, skriver Malin Berghagen på Instagram.

Meddelandet som förändrade allt

Men ett enda sms skulle förändra hela hennes tillvaro, nämligen från vännen Niclas Wahlgren.

– Min vän Niclas sms för han ville att vi skulle ses. Men jag var ledsen och trött. Jag ville bara göra klart mitt arbete och göra andra människor nöjda, sen sova. Men någonting sa att jag borde gå. Någonting viskade in mitt hjärta: gå!

Hyllningen till kärleken – efter ett år tillsammans

Och det var självklart då Malin träffade sin kärlek Martin för första gången.

– En andlig kvinna sa att mitt sinne och hjärta startades om när jag slog i huvudet i dörren. Så att jag kunde vara öppen för kärlek, trots att det gjort mig sårad förut. Kanske. Och här är du som väljer mig varje dag. Du är den sanna kärleken jag alltid har väntat på, skriver Malin vidare.

Hon avslutar inlägget med att tacka Martin för att vara en del av hennes liv och att hon som blivande fru, älskar honom väldigt mycket.

Härligt med kärlek Malin! Vi önskar er allt gott! Gör ett hjärta för att skicka dina lyckoönskningar till paret!