Kristin Kaspersens nya hälsobesked – efter blodiga skadan

Kristin Kaspersen fick föras akut till sjukhus tidigare i våras.

Under en träning inför tv-programmet Let’s Dance föll profilen handlöst mot marken och blödde kraftigt från pannan.

Nu, ett par månader senare, ger Kristin Kaspersen ett nytt hälsobesked efter den otäcka olyckan.

Det var inför en av fredagsfinalerna i Let’s Dance i början av maj som Kristin Kaspersen meddelade att hon råkat ut för en otäck olycka under en träning. Efter att ha fallit på huvudet efter ett lyft, blödde Kaspersen kraftigt från pannan och fick föras med ambulans till sjukhus. Där tvingades hon sedan sy nio stygn.

”Det sprack alltså ända in till skallbenet så muskeln har gått av här. Jag har hårt pannben”, sa Kaspersen efteråt i Nyhetsmorgon.

View this post on Instagram

Liten olycka idag på dansträningen. Jag föll på huvudet efter ett lyft. Eftersom jag blödde rätt ordentligt kom ambulans för pannan behövdes sy. Efter 3 timmar och 9 stygn var jag tillbaka i danslokalen och tränade lite lätt.(stegade igenom koreografi) Ingen hjärnskakning. Inte ont i övrigt så allt är bra. Jag ska tillsammans med @callesterner dansa en grym Paso till Mama Mia imorgon i Lets Dance! Längtar! @tv4letsdance Tack @linnhegdal @carrolundholm, Calle, sjukvården och alla runt om i vårat team för hjälp, Pepp och skratt i något som efter omständigheterna slutade bra. På stories lägger jag en glad film från träning efter sjukhusbesöket. #kristinochcalle #letsdancese #liteotur

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Den folkkära tv-profilen lyckades dock ta sig tillbaka till dansgolvet, och i par med Calle Sterner gick hon hela vägen och vann titeln i 2019 års upplaga av programmet.

Detta efter en tuff final mot idrottsprofilen Magdalena Forsberg.

Nu, ett par månader efter Let’s Dance-äventyret, ger Kaspersen en ny uppdatering till sina följare. I ett inlägg på Instagram berättar profilen att hon är tillbaka i arbete efter semestern.

”Känner mig rätt trött, ovan att jobba, men samtidigt full av energi. Under ledighet kommer kreativitet och energi tillbaka”, skriver Kaspersen och fortsätter:

”Jag har en förmåga att gasa på då när jobbet drar igång, gasar lite väl mycket. Ska försöka att använda sunda förnuftet mer den här gången. Jag hinner, behöver inte göra allt. Jag ska inte ta på mig mer ansvar än jag behöver. Jag ska rensa bort det som inte ger mig något.”

View this post on Instagram

Fredagkväll på yogamattan efter första arbetsveckan. Reflektera lite. Känner mig rätt trött, ovan att jobba, men samtidigt full av energi. Under ledighet kommer kreativitet och energi tillbaka. Jag har en förmåga att gasa på då när jobbet drar igång, gasar lite väl mycket. Ska försöka att använda sunda förnuftet mer den här gången. Jag hinner, behöver inte göra allt. Jag ska inte ta på mig mer ansvar än jag behöver. Jag ska rensa bort det som inte ger mig något. Jag vill göra det jag tycker är roligt. Jag ska göra det jag är bra på. Jag behöver inte bevisa för mig själv längre. Jag vet jag kan. Jag ska ha mer tid att fylla mitt liv med det som betyder något, som ger mig något och som jag vill ge tillbaka till. En spännande höst framför mig på många sätt. Jag välkomnar den. Och jag njuter av den sommar som är kvar.

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

På bilden till inlägget noterar dock en följare att Kristin Kaspersen fortfarande är märkt från vårens blodiga skada i Let’s Dance.

”Ser att du fortfarande har plåster i pannan efter Let’s Dance. Det har väl inte tillstött komplikationer?”, frågar följaren varpå Kaspersen svarar lugnande:

”Det är precis som det ska vara och som planerat. Plåster behöver jag bära så ärret skyddas mot sol och hålls ihop. Så jag får ha det ett tag till.”

Skönt att höra att allt går som planerat efter den otäcka skadan. Krya på dig, Kristin!

Dela gärna artikeln för att skicka dina styrkekramar!