Mamman avslöjar sin innersta önskan för jultomten – när han drar av masken bryter hon ihop

Julen är en högtid för gemenskap och trots att familjer och släktingar kanske är utspridda runt om i världen så brukar de flesta se till att samlas och rå om varandra.

Men det ser såklart inte likadant ut för alla. Det finns faktiskt en hel del som måste jobba, brandmän, polisen, sjuksköterskor, läkare och en hel del andra som ser till att allt i samhället fungerar som det ska.

Andra som ser vintern som en utmanande tid är militärer och deras familjer. Inte nog med att de är ifrån varandra de kan också vara oroliga.

Kim Harris är mattelärare på Prairie Heights High School och hennes son Ethan Harris jobbar inom militären. Vid jul för några år sedan var han utplacerad i Afghanistan och allt Kim önskade sig var att han skulle få komma hem säkert under högtiden, skriver Spotlightstories.

Hennes önskan kändes omöjlig. Men runt jul får man önska sig precis vad som helst och ja, allt är ju möjligt för jultomten. Nästan i alla fall.

Fick besök av jultomten

Strax innan jul hade skolan ett lotteri under en frukost. Vinnaren skulle få en julklapp.

I en video postad av KPC News är superintendent Alan Middleton mitt uppe i att utse vinnaren. Kim hoppades att hon skulle vinna men hade ingen aning om att resultatet redan var riggat.

Middleton ropade hennes namn, och innan hon ens hann gå upp på scenen dök en överraskningsgäst upp – jultomten.

Middelton berättade att jultomten var där för att sprida lite julglädje och Kim fick sätta sig i hans knä för att önska sig något.

Sitt livs överraskning

Kim hade kunnat önska sig vad som helst, nya kläder, en bakmaskin, en … ja vad vet jag. Bara fantasin sätter gränser.

Foto: Youtube

Men för Kim betyder materiella saker ingenting. Det enda hon ville var att få hem sin son.

Plötsligt drar tomten ned skägget och avslöjar sin rätta identitet och Kims reaktion när hon får se sin son är oslagbar.

Ethan hade klätt ut sig till tomte för att överraska sin mamma.

Det visade sig att sonen hade gömt sig hemma hos sin syster i några dagar bara för att kunna överraska sin mamma på julfrukosten.

Han var dock inte ensam. Kims man, John Harris, tackade människorna som hjälpte dem att göra överraskningen och berättade att han hade behövt ljuga flera gånger.

Se hela överraskningen i videon nedan.

Vilken underbar överraskning Jag kan inte hålla tårarna tillbaka när jag ser det här.

Dela gärna artikeln för att sprida lite glädje i jul. Din önskning kan slå in.

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required
(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email'; }(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);