Morgonprogrammet ställs in efter Adam Alsings död – kollegorna får krisstöd: ”Vi glömmer dig aldrig”

Tillsammans med komikern Messiah Hallberg och Klara Doktorow ledde Adam Alsing ”NRJ morgon” fram tills ett par veckor före sin död.

Nu meddelar kanalen att morgonshowen komme ställas in tillsvidare.

– Självklart är kollegorna väldigt påverkade av den här otroligt tråkiga beskedet, säger Richard Mazaret, vd för NRJ Sverige till Aftonbladet.

Adam Alsing hade sjukskrivit sig för tre veckor sedan efter att ha känt sig förkyld.

Under onsdagskvällen kom beskedet att folkkära programledaren dött efter sviterna av coronaviruset.

Vad stör du dig på mest hos din partner?När Klaras man Kjell ska köpa lösgodis köper han alltid runt 10 bitar. Ett sjukt beteende enligt Klara. Vem vill bara ha 10 bitar när man är godissugen??

Gepostet von NRJ Morgon am Montag, 20. Januar 2020

Nu meddelas att morgonshowen ”NRJ morgon” som Adam Alsing var en del av kommer ställas in tillsvidare.

– Vi har valt att inte sända i dag, alla vi kollegor är ju såklart i stor sorg och därför kommer vi inte sända tills vidare. Det är ett gemensamt beslut men självklart är kollegorna väldigt påverkade av den här otroligt tråkiga beskedet och alla erbjuds krisstöd, säger Richard Mazaret, vd för NRJ Sverige, till Aftonbladet på torsdagsmorgonen.

Vår kära kollega och vän Adam Alsing har tragiskt gått bort. Det är otroligt smärtsamt och våra tankar går till Adams familj. Vila i frid Adam, vi glömmer dig aldrig.

Gepostet von NRJ Morgon am Mittwoch, 15. April 2020

Tyst minut för Adam Alsing

I stället planerar kanalen en hyllning till Adam Alsing vid lunchtid i dag.

– Vi kommer hylla vår fantastiske Adam på olika sätt på radion de närmaste dagarna och med en tyst minut klockan 12.00 i dag.

”NRJ”-kollegorna Messiah Hallberg och Klara Doktorow sörjer djupt sin vän och kollega.

”Saknar dig redan oerhört. Du varma, fina vän med ditt smittande skratt. Ingen fick mig att känna mig roligare än du”, skriver Messiah Hallberg på Instagram.

”Adam. Du fattas mig. Jag tycker så mycket om dig och jag kan inte tro att det här är sant. Det är ofattbart. Om det finns en himmel så vill jag dit, där du är. För där är det garanterat smart, underbyggt, roligt!, lite soligt och det doftar garanterat betyg 5/5 av dyr parfym och djup skog på blå buss mot Södermalm. Vi ses snart och jag lovar att ta med mig kastanjetterna. Älskade, älskade Adam”, skriver Klara Doktorow på Instagram.

Du saknas oss alla. Våra tankar går till din familj. Ingen är som dig och kommer aldrig att bli!