Polisen: Här mördades försvunna 17-åriga flickan

Efter cirka två veckors sökande efter den 17-åriga flicka som försvann i Uddevalla, så hittade polisen en kroppsdel. Den del som hittades ville polisen inte beskriva, men de konstaterade snabbt att det var nog bevis på att den 17-åriga flickan var död.

Nu går polisen ut med en teori om var de tror att 17-åringen mördats någonstans.

Foto: TT

Den 22-årige man som misstänks för att ha mördat 17-åringen från Uddevalla har suttit häktad i snart två veckor. Polisen har tidigare inte uttalat sig om var den unge mannen skulle kunna mördat flickan, men nu berättar de att de misstänker att det skett i hans egen bostad, det skriver Aftonbladet.

Bevisläget har förbättrats

Om det finns tekniska bevis kopplade till den misstänkta platsen vill polisen inte kommentera, men enligt Aftonbladet har åklagaren uppgett att bevisläget förbättrats.

Kammaråklagare Jim Westerberg har även begärt förlängd åtalstid i ärendet.

– Misstankarna mot mannen har successivt förstärkts under utredningens gång och jag bedömer att bevisläget förbättrats, men det behövs mer tid för att fullfölja utredningen, säger kammaråklagare Jim Westerberg i ett pressmeddelande från Åklagarmyndigheten.

Utredningen fortsätter med olika tekniska undersökningar, fortsatta eftersökanden efter flickans kropp samt förhör med både den misstänkte och andra personer.