Vildsint mamma trodde hon hämnades dottern efter snöbollsattack – nu vågar eleven inte gå till skolan igen
Snöboll, Polisen.

Vildsint mamma trodde hon hämnades dottern efter snöbollsattack – nu vågar eleven inte gå till skolan igen

En mamma i Eslöv ska ha gått till attack mot sin dotters skolkamrat. Detta för att hon fått för sig att flickan kastat snöbollar på hennes dotter.

Nu har hon polisanmälts för ofredande, det rapporterar Skånska Dagbladet.

Det var under torsdagseftermiddagen i förra veckan som en mamma till en elev på en skola i Eslöv gick till attack mot en flicka på skolgården.

Enligt polisanmälan ska mamman ha konfronterat en flicka på mellanstadiet, då hon trodde att flickan kastat snöbollar på hennes dotter.

Enligt anmälan ska mamman ha pekat mot flickan, skrikit på henne och puttat henne.

Både dottern och den andra flickan hade vid tillfället undervisning på en annan skola i Eslöv, där ingen personal uppmärksammade händelsen.

Efter incidenten har flickan känt oro över att gå till skolan och en polisanmälan om ofredande har upprättats.

Snöboll, Polisen.
Foto: Shutterstock

Rektorn fördömer händelsen

Rektorn på flickornas skola fördömer mammans agerande.

– Det är oacceptabelt att vuxna personer personer gör sådana saker, som inte är okej med barnen, säger rektorn till Skånska Dagbladet och tillägger:

– Det här är inte bra. Föräldrar ska inte komma in på skolområdet på det sättet och argumentera med elever. Man har inte rätt att ge sig på ett annat barn, varken verbalt eller fysiskt. Vi tycker det är väldigt olyckligt, om det nu är så det har gått till. Eftersom en vårdnadshavare gjort en polisanmälan så kommer inte vi också göra en polisanmälan.

”Ångerfull”

Efter händelsen på skolgården har skolan haft samtal med båda flickorna och deras vårdnadshavare. Mamman som polisanmälts ska då ha visat att hon förstått att hon bettet sig fel.

– Hon var ångerfull, säger rektorn till tidningen.