Glassfest: Här är årets otippade nyheter från GB

För alla glassälskare blev onsdagen genast bättre. GB har nu gått ut med vilka nya dunderglassar vi kommer att hitta i sortimentet i år. Vad sägs om glass Daim-lakritsglass eller Magnum med kakdeg? 

I år släpper GB åtta nya glassar, alla i varierande smaker så att alla kan hitta något som passar dem. I år har man bland annat tagit vara på storfavoriterna Magnum och Daim, och gjort nya varianter av dessa. 

Här är årets glassnyheter från GB:

Magnum Double Raspberry
Len hallonglas doppad i Magnum choklad och ett lager av ljuvlig hallonsås allt omslutet av ett yttre lager tjock Magnumchoklad.

 

Magnum Double Coconut 
Uppfriskande kokosnötsglass doppad i ett lager av magnumchoklad täkt med ytterliggare ett lager intensiv chokladsås, allt omslutet av ytterligare ett lager Magnum choklad av högsta kvalitet, allt på en pinne.

 

Magnum Cookie Crumble 
Magnum möter snacking-trenden med en ny spännande smak! Magnum Cookie Crumble. Klassisk Magnum-chokladöverdrag med kakbitar och len Vaniljglass med kaksmak gör denna till en unik produkt inom Magnum-Familjen.

 

Daim Liquorice 
Härlig Lakritsglass med Daimbitar, allt i en krispig våffla. Självklart är även glasskulan doppad I ljuvlig Daim Mjölkchoklad.

Minions Gelato 
En barnglass med vanilj- och banansmak som passar stora som små.

 

MintChoklad Dröm 
Härlig laktosfri mintglass med en kärna av len choklad omsluten av en klassisk våffla

 

Solero Strawberry Smoothie 
En fräsh nyhet där man kan se, känna och smaka på jordgubbsbitar I glassen. Med hela 35% jordgubbsbitar på pinnen ger det en ny dimension till fruktglass!

 

Choice 
En veganvänlig strut i klassiskt format med vaniljglass gjord på ris med rippel och överdrag av kakao i en majsvåffla.

 

Bildkälla: GB