Nanne Grönvalls familjesorg – nu berättar hon: ”Vi anade att något måste vara fel…”

När en kär familjemedlem kämpar mot smärta och sjukdom är det inte bara den som råkar ut för det som drabbas – det är hela familjen.

På sin Instagram berättar nu folkkära sångerskan Nanne Grönvall om svåra familjesorgen.

Vi alla försöker göra vårt bästa för att räcka till när någonting svårt och tragiskt händer någon man älskar.

Men många av oss kan nog känna igen sig i att trots att man gör sitt allra bästa, känns det som om man fortfarande inte gör precis allt.

För folkkära sångerskan Nanne Grönvall är det i väntans tider, efter att ett svårt besked kommit till en nära familjemedlem.

Nanne Grönvall berättar om svåra familjesorgen. Foto: Wikkicommons/Athyllis

Skickades till akuten efter plötsliga upptäckten

På sin Instagram berättar hon om hur hon tillsammans med familjen försöker hålla hoppet uppe.

”Vi märkte senaste veckan att vår älskade katt Pajas snabbt blev jätte dålig i pälsen vid ryggslutet och hon fick jätte ont när vi borstade henne där och samtidigt inte verkade vara ”sig själv”, skriver hon.

Det var efter att ha varit på djurakuten som hon verkligen förstod hur illa det faktiskt var med hennes och familjens älskade katt.

”De tog blodprover och rakade henne på ryggen för att få bort området med den tufsiga pälsen. Så hon kom hem med rött plåster på benet efter provtagningen och rakad på halva ryggen”, skriver Nanne och fortsätter:

”I morse ringde de från djursjukhuset och sa att hon måste läggas in i dag och få dropp och fler undersökningar och prover för hennes njurvärden är dåliga. Så in med en jamande Pajas dit i dag igen. Håller tummen hååååårt att det är något som går att medicinera och inte en kronisk inflammation i njurarna som vi har fått en indikation på att det kanske kan vara, baserat på hennes symptom”.

Stöttas nu av Perrelli efter sjukbeskedet

Men en sak tröstar Nanne, och det är att Pajas är i goda händer och sköts om på allra bästa sätt.

I kommentarsfältet skickar många styrkekramar till henne, bland annat artisten Charlotte Perrelli som skriver ”Stackarn”, följt av ett hjärta.

Åh vi tänker på dig Nanne och din familj. Att vänta på besked är aldrig lätt, nu får vi bara hoppas på det allra bästa!